A kínaiak támogatják Tom Cruise-t
2016. október 05. írta: redbandita

A kínaiak támogatják Tom Cruise-t

Jelentős kínai támogatást élvez Tom Cruise új filmje, a Jack Reacher: Nincs visszaút. A Huahua Media és a Shanghai Film Group finanszírozza a produkció kínai forgalmazását. A Jack Reacher-filmeket gyártó Paramount stúdió és a kínai partnercégek kapcsolata gyümölcsöző múltra tekinthet vissza, együttműködtek a legutóbbi Star Trek-epizód és a Transformers – A kihalás kora kínai forgalmazásában is. Előbbi produkció 62 milliós, utóbbi 300 milliós bevételt ért el Kínában, amely Hollywood egyik legfontosabb piacává vált az elmúlt években. Az SFG egyébként a minap a legnagyobb német filmgyártó céggel, a Studio Babelsberggel is együttműködési megállapodást írt alá.

A Jack Reacher: Nincs visszaútban Cruise-nak egy volt kollégáját (Susan Turner) kell tisztáznia, akit kémkedéssel vádolnak. Az első Jack Reacher-film 218 millió dolláros összbevételt ért el, stabilan megágyazva a Lee Child bűnregényeiből készülő franchise-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8511786505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása