A nyár meglepetésfilmje: Haverok fegyverben
2016. július 13. írta: redbandita

A nyár meglepetésfilmje: Haverok fegyverben

Todd Phillips egyik legkülönlegesebb tehetsége, hogy meg tudja lepni az embert. Az elmúlt években a Másnaposok-filmekkel lepte meg a világot: a három vígjáték kb. 1,4 milliárd dollár bevételt hozott. A rendező most új meglepetéssel készül: a Haverok fegyverben (War Dogs, hazai bemutató: augusztus 18.) Miamiban játszódó vígjáték Jonah Hill, Miles Teller és Bradley Cooper szereplésével, de nagyon messzire jár a részeg legénybúcsúk világától: a nemzetközi fegyverkereskedelemről szól – pontosabban arról, hogy két füvező srác hogyan keveredik bele a nagymenő fegyverdílerek világába.

haverokfegyverben_jelenetfoto_3.jpg

– Az a legizgalmasabb, hogy ezek a srácok rossz dolgokat csinálnak, a néző mégis rokonszenvezik majd velük – mondta az LA Times újságírójának a rendező. – Ez a mozi legnagyobb varázsa. A filmünk kicsit a Wall Street farkasá-ra hasonlít ebből a szempontból. Vagy A sebhelyesarcú-ra. Al Pacino gonoszt játszott, mégis mindenki neki drukkolt. És Jonah Hill-t nem lehet nem szeretni… elképesztő figura.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr898898302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.10.15. 12:15:48

Fegyvernepper (2005) 2.0, csak színészek nélkül.
A készítők (tizenéves fehér wannabe gangsták, de legalábbis olyan szellemi szinten lévők) olvastak valamit (elvégre based on a true story), vagy látták azt a filmet és megcsinálták a saját verziójukat.
Ettől függetlenül szórakoztató volt, csak nulla eredetiséggel. De nem értem miért ájultak el tőle annyian, hogy a nyár filmje, vígjátéka volt.
süti beállítások módosítása