Új vígjáték-sorozattal nyitja a nyarat a Comedy Central
2016. június 18. írta: redbandita

Új vígjáték-sorozattal nyitja a nyarat a Comedy Central

Vadonatúj szitkommal jelentkezik a Comedy Central, amelyben a téboly egy amerikai dolgozó osztálybeli kisváros borbélyszalonjában, a Buzzy’s-ban összpontosul. A csatorna június 19-én, vasárnap 20.30-kor debütáló Séróból című sorozatában az álmok messzire elrepítik a többek között Mike Castle és Ashley Tisdale által megformált karaktereket, a munka, a szeretteik és a problémáik azonban mind álmos szülővárosukhoz, Charlestownhoz kötik őket.

serobol1.jpeg

Végy egy fodrászatot, adj hozzá egy csapat fiatalt, akik valaha egy gimibe jártak, spékeld meg egy jó adag humorral és máris kész a totális káosz. A Comedy Central június 19-től jelentkező Séróból (Clipped) című vígjátéksorozatban olyan fiatalok osztoznak a mindennapokon, akik valaha egy középiskolába jártak, azonban mindannyian más-más közösség tagjai voltak. Különbözőségük tökéletes táptalaja az összetűzéseknek, ami ott kezdődik, hogy a fodrászatnak új tulajdonosa lesz Ben személyében, aki egykor a suli lúzere volt, most viszont ő dirigálhat a régi, sokkal népszerűbb osztálytársainak. A helyzetet bonyolítja, hogy a Mike Castle által alakított AJ és a bombázó Ashley Tisdale által megformált Danni egyszer randiztak is egymással, ma viszont már mindketten nagyratörő  álmokat szövögetnek. A.J. a gimis baseball csapat sztárjátékosa volt és még mindig bízik abban, hogy profi lehet, Danni pedig énekesnőként szeretne befutni. Munkatársaik között van még Ben legjobb barátja, Mo, Charmaine a szarkasztikus stylist és Joy, a recepciós.

Hogyan telnek a díszes kompánia mindennapjai? Hajat vágnak, bekavarnak egymásnak és talán – de csak talán – elkezdik más megvilágításban látni a másikat. A premier epizódban A.J. nagy lehetősége látszik kibontakozni egy ügynök telefonhívása után, és azonnal elújságolja Danni-nak, hogy fodrász múltját hamarosan maga mögött hagyhatja. Mindeközben a többieket is megcsapja a távozás szele, mivel Ben azon töri a fejét, hogy megszabadul egyik beosztottjától elkerülendő a magasabb biztosítási díjat…

Séróból − június 19-étől minden vasárnap 20.30-kor a Comedy Centralon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr378847492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása