Júniustól DVD-n is megvásárolható A dán lány és a Deadpool
2016. június 02. írta: redbandita

Júniustól DVD-n is megvásárolható A dán lány és a Deadpool

A nyár első hónapjában a Bontonfilm Magyarország rengeteg sikerfilmet dob a piacra. Köztük Oscarra jelölteket és a közönség által imádottakat is. Huszadik születésnapját ünnepli idén a sci-fi műfajt alapjaiban megújító, Oscar-díjas A függetlenség napja, amelyet duplalemezes, különleges kiadásokkal ünnepel a Bontonfilm Magyarország. A film felújított változatát tartalmazó DVD és BD mellett, olyan további sikerfilmekkel jelentkezik a forgalmazó, mint az Oscar-díjas A dán lány, a BAFTA-díjas Brooklyn, az Angelina Jolie által rendezett A tengernél és az idei év egyik legnagyobb durranása, a Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool. Ti mit vártok legjobban?

dvdjun.jpg

A dán lány (The Danish Girl) - Dráma / Romantikus

Megjelenés: 2016. június 3.
Rendező: Tom Hooper 
Könyv szerzője: David Ebershoff
Szereplők: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Adrian Schiller, Amber Heard

Az Oscar-díjas Eddie Redmayne (A mindenség elmélete) és a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal kitüntetett Alicia Vikander (Ex Machina) főszereplésével az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde) rendezett filmet ebből a lenyűgöző szerelmi történetből. Gerda (Vikander) arra kéri férjét, Einart (Redmayne), hogy női ruhában álljon modellt festményéhez. Ez régóta elfojtott vágyakat hoz felszínre a férfiban, aki ennek hatására elkezd nőként élni. A házaspár élete alapjaiban változik meg, és Einart olyan útra indul, amelyen csakis Gerda feltétel nélküli szeretete segítségével tud végigmenni.

a_dan_lany.jpg

A függetlenség napja (Independence Day) 

Megjelenés: 2016. június 17.
Rendező: Roland Emmerich 
Szereplők: Will Smith, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Mary McDonnell, Judd Hirsch, Mae Whitman, Vivica A. Fox

 A sci-fi műfajt alapjaiban megújító Oscar-díjas sikerfilm most felújított változatban jelenik meg. Roland Emmerich rendező és Dean Devlin producer sztárparádés alkotásában olyan színészek szerepelnek, mint Will Smith, Jeff Goldblum és Bill Pullman. Amikor rejtélyes és elképesztő technikai fejlettségű idegen lények mérnek elsöprő csapást a földre, az emberiség egyetlen reménye egy csapat elszánt túlélő, akik arra szövetkeznek, hogy támadást indítanak a túlerőben lévő hódítók ellen.

A 20-éves jubileumi duplalemezes kiadás tartalmazza a film bővített és a mozikban bemutatott változatát is, valamint rengeteg izgalmas extrát.

BLU-RAY

EXTRÁK:

  1. LEMEZ (eredeti nyelven): • ID4 adatfolyam – trivia feliratsáv • Audiokommentár Roland Emmerich és Dean Devlin közremûködésével (a film mindkét változatához) • Audiokommentár az Oscar-díjas trükkcsapat tagjaival
  2. LEMEZ (magyar felirattal): • Feltámadó örökség – vadonatúj félórás dokumentumfilm • Alternatív befejezés • Bakiparádé • A valóság megalkotása – a trükkök mögött • Az invázió – áldokumentumfilm • Így készült a film • Minden, ami felrobban • Hírműsorok és tudósítások az invázióról • Sztoribord három jelenethez • Látványtervek és forgatási képek galériája • Előzetesek és tévéreklámok (eredeti nyelven)

a_fuggetlenseg_napja.jpg

A tengernél (By the sea)

Megjelenés: 2016. június 17.
Rendező: Angelina Jolie 
Szereplők: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent

Az Oscar-díjas Angelina Jolie Pitt (Mr. és Mrs. Smith) az írója, a rendezője és a producere is a filmnek, amelyben Roland (Brad Pitt), az amerikai író és felesége, Vanessa (Jolie Pitt) életét követhetjük nyomon. A '70-es évek Franciaországában járunk, amikor is a pár egy csendes, idilli tengerparti üdülőbe érkezik. Házasságuk a jelek szerint válságban van. Ahogy egyre több időt töltenek a helybeliekkel és a többi ott nyaralóval, köztük egy újdonsült házaspárral, lassan kénytelenek szembenézni saját megoldatlan problémáikkal.
Extrák: kimaradt jelenetek

a_tengernel.jpg

Brooklyn (Brooklyn )

Megjelenés: 2016. június 17.

Rendező: John Crowley 
Könyv szerzője: Colm Toibin
Szereplők: Saoirse Ronan, Julie Walters, Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Jim Broadbent
Eilis Lacey (az alakításáért Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan) többre vágyik, mint ami a szülőországában megadatott neki. Elhagyja hát otthonát és Írországból New Yorkba költözik. Hamar magával ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőzi egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. Eilis nagy döntés előtt áll: választania kell két világ és két élet között. A sikerkönyv alapján készült film megható és magával ragadó történetet mesél el az igazi szerelem és az igazi otthon megtalálásáról.

brooklyn.jpg

Deadpool (Deadpool)

Megjelenés: 2016. június 17.

Rendező: Tim Miller 
Szereplők: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Karan Soni
Szinopszis: Jól kapaszkodjatok meg, fiúk-lányok! A stúdió nagy rakás erőtlen erőlködése után végre elkészült a DEADPOOL, a kasszát és negyedik falat robbantó műremek a Marvel legszexibb fenegyerekéről: RÓLAM! Hatolj be mélyen (AZT CSIPÁZOM) az eredettörténetembe... szokásos alapsztori: titkos kísérlet, rendkívüli képességek, elcseszett ábrázat, PIROS LATEX, kötelező bosszú. Egy túlfizetett balek, Tim Miller rendezésében Isten barma, azaz Ryan Reynolds, valamint Ed Skrein, Morena Baccarin, T.J. Miller és Gina Carano főszereplésével a DEADPOOL szédítő adag kolosszális kúlságomból, amiben több a fordulat, mint rosszakaróim beleiben és több az eksön, mint egy szalagavatón. SZUPCSIKIRCSI!

deadpool.jpg

További megjelenések

  •  Barbie: Titkos ügynökök (Barbie in Spy Squad) - 2016. június 3.

  • Norm, az északi (Norm of the North) - 2016. június 24.

  • Maggie, az átalakulás (Maggie) - 2016. június 24.

  • Mire jók a rosszfiúk (Bad Boys) - 2016. június 24.

  • Bad Boys 2. (Bad Boys II) - 2016. június 24.

  • Az 5. hullám (5th Wave, The) - 2016. június 24.

  • Nagyon vadon - Bolondos vadászidény (Open Season: Scared Silly) - 2016. június 24.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr908765232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása