Gyerekek is megnézhetik az új Tini Nindzsa filmet
2016. április 01. írta: redbandita

Gyerekek is megnézhetik az új Tini Nindzsa filmet

Az új Tini Nindzsa Teknőcös filmre (premier 2016 nyara) az egész család elmehet majd, mert újraírták a forgatókönyvet, hogy a hatéves gyerekek számára is élvezhető legyen - miközben persze a felnőttek számára is tartalmaz jócskán poénokat. Mindezt a női főszereplő, Megan Fox mesélte el mikor arról kérdezték, két kisgyereke megnézheti-e majd a produkciót.

„A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból abszolút nézhető a kicsik számára, szórakoztató és vicces, a gyerekeim ott is lesznek a premieren – mondtaMegan a Darkhorizons.com portálnak. – A többi filmemet viszont nem nézhetik meg. ATransformers-sorozat velem forgatott részei még kicsit kemények nekik a sok akciójelenet miatt, az Ördög bújt beléd meg horrorfilm, ahol ráadásul én vagyok a gonosz, tehát végképp frászt kapnának tőle. A Jonah Hex pedig annyira pocsék lett, hogy nemhogy a saját gyerekeimnek, de senkinek nem ajánlom, hogy megnézze!"

Ezzel Megan ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy nemcsak humorérzéke, hanem önkritikája is van. A nagy költségvetésű Jonah Hexet, amely képregényadaptáció, nemrég a férfi főszereplő, Josh Brolin is hevesen szidta, mivel szerinte összecsapták az egészet, a harmadát ráadásul újra kellett forgatni, annyira rémes lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr208551020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása