Agymenők - The Big Bang Theory S09E04 - S09E06
2015. november 04. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S09E04 - S09E06

Legutóbb a legénybúcsúról írtam, és csak titkon reméltem, hogy előbb vagy utóbb, de Sheldon és Amy kibékülnek. Hát ez még várat magára, de szerencsére vannak vicces jelentek, amik ellensúlyozzák az efölötti szomorúságomat! A vívós jelentek kifejezetten tetszettek!

12036429_10153357911179678_3936122335496241769_n.jpg

9X04 The 2003 Approximation

Miután Leonard (Johnny Galecki) és Penny (Kaley Cuoco) kibékülnek, ideje összeköltözniük. Ezt kell(ene) legalábbis tennie egy friss házaspárnak. Csakhogy nekik ott van Sheldon (Jim Parsons), aki elég rosszul tűri a változásokat. Amúgy is van baja, hiszen még mindig nem érti pontosan miért szakított vele Amy (Mayim Bialik). Sheldon próbál új lakótársat keresni, de a castingon senki se felel meg. Még Amy-t is felhívja, és megkéri, hogy költözzön hozzá. Mivel senki sem felel meg Sheldon elvárásainak, ezért úgy dönt, hogy "visszatér" 2003-ba, amikor még nem ismerte Leonard-öt. Az ifjú pár nagyon megsajnálja szegényt, így kitalálnak egy kompromisszumos megoldást.

big-bang-theory.jpg

Eközben Raj (Kunal Nayyar) és Howard (Simon Helberg) egy bandát alapítanak, meg is írják első slágerüket, nekik nagyon tetszik, még fel is lépnek vele a képregényboltban.

bigbang9_04_4.jpg

9X05 The Perspiration Implementation

A fiúk úgy döntenek ideje egy kicsit sportosabb életmódra váltani. Némi tanakodás után, végül a vívás mellett döntenek. Maga Kripke (John Ross Bowie) tart órákat, rögtön az elsőn kiderül számára, hogy Sheldon és Amy szakítottak. Randira akarja hívni a lányt, Sheldonnak ez nagyon nem tetszik, így párbajra hívja.

cbs_big_bang_theory_905_nologo_image_thumb_master.jpg

Stuart (Kevin Sussman) eközben a lányoktól próbál információkat megtudni arról, hogyan tudna több női vevőt becsábítani a boltba. Ő is randira hívja Amy-t.

http---prod_static9_net_au-_-media-tv-t-the-big-bang-theory-season-9-episode-5-thebigbangtheory_s09e05_3.jpg

Edzés után a fiúk beülnek egy pubba, ahol Sheldon úgy dönt ideje randira hívnia egy lányt.

9X06 The Helium Insufficiency

Nagy a baj... A fiúk kísérletét elakarja lopni egy svéd kutatócsoport. Gyorsabban kellene haladniuk, csak kifogynak a héliumból. Az egyetem nem tud nekik rendelni, így megpróbálnak kérni Kripkétől. De ő nem kér kevesebbet, minthogy az ő neve is szerepeljen a kísérletben. Szerencsére Howard tud valakit, aki tud szerezni. A dolog nem teljesen törvényes... Sor kerül az üzletre, a fiúk megveszik Kennytől (Michael Rapaport) az árut, de aztán beparáznak...

tbbt_9-6.jpg

Eközben Stuart tanácsára a lányok feltelepítenek egy ismerkedő (Tinder-szerű vagy talán épp azt) programot Amy telefonjára, és együtt nézegetik kivel kellene randira mennie a lánynak. Később Raj és Howard is csatlakoznak, és mindenkit kibeszélnek. Amy pedig elszólja magát...

107232_d1504bc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr948050378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása