Hamarosan érkezik az HBO új magyar sorozata, az Aranyélet
2015. szeptember 25. írta: redbandita

Hamarosan érkezik az HBO új magyar sorozata, az Aranyélet

Nem minden arany, ami fénylik - tartja a közmondás. Valószínűleg innen is fakad az HBO Magyarország november elején debütáló sorozata. Az Aranyéletet mi is beharangoztuk már korábban, de most megérkezett a hivatalos plakát is a sorozathoz, ami tovább borzolja a kedélyeket. Ti várjátok már?

aranyelet_keyart_final_allo.jpg@hbo

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. Látszólag. A családfő, Miklós (Thuróczy Szabolcs) sikeres vállalkozó. Legalábbis mindenki így hiszi, pedig igazából bűncselekményekből tartja el családját.

„Neked fogalmad sincs, hogy én mit csinálok azért, hogy nektek aranyéletetek legyen!”

ae_characterteaser_attila.JPG

A feleség, Janka (Ónodi Eszter) egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik.

„Az egy másik világ volt. Abban úgy kellett élni, most meg így lehet.”

ae_characterteaser_janka.JPG

Lányuk, Mira (Döbrösi Laura) osztályelső, teljesen más, mint a testvére.

„Lövésetek sincs róla, hogy mi kell nekünk! Csak a saját önző meccseiteken pörögtök, és közben le se szarjátok, hogy mi van velünk!”

ae_characterteaser_mira.JPG

A család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú, Márk (Olasz Renátó) is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik.

„Könyörögjek nektek tíz- meg húsz rongyokért, miközben ti két kézzel szórjátok a pénzt?”

ae_characterteaser_mark.JPG

A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

November 8-tól minden vasárnap este az HBO és az HBO Go oldalán megnézhető a Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Anger Zsolt főszereplésével készült krimi elemekkel és társadalomkritikával fűszerezett családi dráma.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr487842548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása