A 2015-ös VMA fellépői - Kanye West életműdíjat kap
2015. augusztus 28. írta: redbandita

A 2015-ös VMA fellépői - Kanye West életműdíjat kap

Pharrell, Demi Lovato, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky és a Twenty One Pilots szórakoztatja majd élőben az MTV Video Music Awards több tízezres nézőközönségét augusztus 30-án. A felsorolt fellépők mellett még két előadót lepleznek le a napokban – a rajongók már most spekulálnak, a bejelentő videóban szereplő sziluettek alapján Nicki Minaj és Justin Bieber neve is szóba jöhet. A fellépők mellett a Michael Jackson Életmű-díj várományosát is bejelentették: idén Kanye West kapja az este legnagyobb elismerését. 

vma_eloadok.jpg@mtv

Augusztus 30-án újra egybegyűlik a zeneipar krémje a Los Angeles-i Microsoft arénában, ahol gazdára találnak az MTV VMA asztronautát mintázó szobrocskái. Az idei Moonman trófeát Jeremy Scott divattervező álmodta meg: a szokásos króm bevonat helyett idén a győztesek színes űrhajósokat vehetnek majd át. A show fergeteges hangulatáról a házigazda, Miley Cyrus mellett Pharrell, Demi Lovato, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, a Twenty One Pilots és a már korábban bejelentett The Weeknd gondoskodik majd, akik élőben lépnek fel a díjátadó gálán. A fenti előadók mellett felmerült még Nicki Minaj és Justin Bieber neve is, ugyanis az MTV oldalán közzétett videóban további két fellépő sziluettje látható, melyeket szerda és csütörtök este lepleznek majd le. 

 

A díjátadó és az élő fellépések mellett az este folyamán gazdára talál a Michael Jackson Életmű-díj is, amelyet idén Kanye West vehet át az MTV-kultúrára gyakorolt jelentős befolyásának köszönhetően. Tavaly Beyoncé kapta a VMA legnagyobb elismerésének számító szobrocskát: 16 perces, legismertebb dalaiból összeállított fellépése után, férje, Jay-Z és lánya, Blue Ivy Carter adta át a díjat az énekesnőnek. Ennek fényében idén bizonyára Kanye felesége, Kim Kardashian és lányuk, North West tűnik majd fel a színpadon.   

Világsztárok, klippremierek, internet-felrobbantós botrányok– nézd az MTV VMA-t élőben augusztus 30-án, hajnali 2-től, vagy nézd az ismétlést eredeti nyelven, felirattal, hétfő este az MTV-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr327740914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása