Garantált rettegést nyújt az Akasztófa
2015. július 06. írta: redbandita

Garantált rettegést nyújt az Akasztófa

Ezen a héten egy újabb izgalmas és mindenekelőtt félelmetes filmet mutatnak be a  hazai mozikban. Garantált rettegést nyújt a found footage horror műfajban készült Akasztófa. A halottak is lámpalázasak néha. Charlie húsz évvel ezelőtt, egy szörnyű balesetben vesztette életét: a gimnáziumi színielőadás egyik kelléke rosszul működött, és a show kedvéért mímelt kivégzés valóságosra sikerült.

image005.jpg@intercom

Két évtizeddel később az iskolai színjátszók újra előadnák a régi darabot. Nem is sejtik, hogy bármit csinálnak – akár próba közben, akár éjszaka, amikor poénból belopóznak az épületbe –, valaki figyeli őket. Valaki, aki izgatottan készül rá, hogy kezdetét vegye végre az az előadás, amit ezúttal ő akar rendezni…
A legrémisztőbb horror filmeket készítő cég melynek A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozat is köszönhető – minden eddigi tapasztalatát belesűrítette ebbe a velőtrázó egyéjszakás kalandba.

 A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1007607514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása