Megnyílt a Könyvmoly Pop Up Store
2015. május 07. írta: redbandita

Megnyílt a Könyvmoly Pop Up Store

Tegnap délután egy sajtótájékoztató kereti között megnézhettük az első Könyvmoly boltot, ami a Westend bevásárló központban (aluljárószint, Jókai sétány 33.), a bezárt Ulpius helyén nyílt. Nagyon szép lett, tele volt tömve jobbnál jobb könyvekkel, egyébként nem kizárólag a kiadó könyvei, hanem más cégek művei közül is válogathatunk. Nekem legjobban a plafonról logó könyvek tetszettek, Nektek?

Katona Ildikó, a Könymolyképző vezetője egy nagyon barátságos hangvételű, szinte családias beszéd után válaszolt az újságírók/bloggerek kérdéseire. Mesélt arról milyen nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen a kiadónak eddig csak webáruháza volt. Úgy fogalmazott, hogy egy halálugrásra készülnek, de hisznek abban, hogy olvasóik erős támogatók lesznek és továbbra is számíthatnak rájuk. (Ebben egyébként biztos is vagyok.) Egyelőre úgy fest, hogy csak 5-6 bolt nyílik év végéig, és sajnos (egyelőre) csak Budapesten. De még minden képlékeny. A kiadó indulásakor abban biztosak voltak, hogy a cél minél fiatalabb könyvmolyok képzése. A boltnyitásnál ennyire nem körvonalazódott még a cél.

20150506_155957.jpg

Hiszik, hogy a Könyvfesztivál sikere, a webshop eredményei érezhetőek majd a boltnál is. Ildikó szerint a magyar könyvpiac rossz helyzetben van, így innen már csak felfelé vezethet az út. Nem hisznek az akciózásban, inkább próbálják elérhető áron adni könyveiket.

20150506_160007.jpg

Annyi biztos, hogy a Westendben lévő boltban minden a kiadó gondozásában megjelent könyv kapható lesz! A gasztronómia szerelmeseinek is kedveznek ugyanis "Valami finom" márkanéven tapas-okat és tapaskrémeket lehet majd vásárolni. A nyitó napokon (május 7-9) kóstolni is lehet, és persze vásárolni is. A választék elég széles: currys csicsókakrém, padlizsánkrém, lilahagyma lekvár, zöldparadicsom lekvár stb.

Visszatérve a könyvekhez a nyitó napokon rengeteg meglepetéssel várják a vásárlókat:

  • legújabb Elit kiadások - csak itt kaphatóak
  • Exkluzív minta az Oppositionból és a 9., legújabb Ropi naplójából, jóval a megjelenés előtt!
  • 21 százalék kedvezmény
  • zsákbamacska
  • Törzsvásárlói kártya egy ajándék pecséttel
  • dísztasak

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr27439544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása