Agymenők- The Big Bang Theory S08E11 - S08E14
2015. március 17. írta: redbandita

Agymenők- The Big Bang Theory S08E11 - S08E14

A Comedyn futó premiert már sikerült utolérnem, igyekszem mielőbb behozni az amerikai premiert is. Azt hiszem nem okoz majd gondot, mert megint nagyon jól sikerül részekről tudok beszámolni. Megint elérkezik a karácsony, a vacsit ezúttal Amy készíti. Raj egy korábbi projektje miatt aggódhat, Leonard és Sheldon közös felfedezést tesznek, megismerjük az Emily vagy Fahéj játékot, megtudjuk a csajok közül ki indult korábban szépségversenyen és "találkozunk" Cooperrel az időutazóval. Jól hangzik, nem?

bagn.jpg

8X11 The Clean Room Infiltration

Leonard és Howard együtt kísérletezik az egyetemen egy ún. tiszta szobában. Igyekezniük kell, mert éppen karácsony van és Amy már várja az egész bandát vacsorára. Azért ő rendezi idén, mer Raj éppen válófélben lévő apját (Brian George) várja az ünnepre, és nincs kedve/hangulata szervezkedni.

Mivel a fiúk nem érnek rá, ezért Sheldon szállítását Bernadette vállalja magára, vagy kapja, ez nem derül ki. Nem túl zökkenőmentesen az út, de végül még a plázába is együtt mennek, hogy Amy-nek bosszúajándékot vegyenek.

Penny, Raj és Amy szórakoztatják dr. Koothrappalit, a többiek megérkezéséig. Csakhogy különböző okok miatt mindenki elkésik, sőt végül csak a két lány és egy gombolyag maradnak az esten.

8X12 The Space Probe Disintegration

Raj évekkel ezelőtt tagja volt egy teamnek, akik egy szondát küldtek a Plutóra. A szerkezet most ér oda, így a srác azon idegeskedik, hogy vajon jól működik e a dolog. Eközben barátja próbálja nyugtatni, amin mi sokat nevethetünk.

bj6evyxcw3.png

Penny, Amy, Sheldon és Leonard duplarandiznak, de a fiúk és a lányok nagyon másképp tervezik az estét. Végül a gyengébbik nem győzedelmeskednek, így a fiúk elkísérhetik őket shoppingolni. Jó alkalom ez, hogy a lakótársak szót ejtsenek a jövőről, és Leonard esetleges költözéséről.

8X13 The Anxiety Optimization

Sheldon mindent megtesz, hogy új kutatási területén legalább minimálisat haladjon, de ez nem könnyű. Először a teljes nyugalommal próbálkozik, majd a stresszes környezettel. A legviccesebb jeleneteket köszönhetjük neki!

Howard egy új játékot talál ki az "Emily vagy Fahéjt", a dolog lényege, hogy mondd egy mondatot és a többieknek ki kell találni kiről mondta ezt Raj. Nem lesz könnyű feladvány egyik sem :)

8X14 The Troll Manifestation

A nagy ötletek véletlenszerűen születnek... Leonard egy Pennyvel töltött vacsora idején forradalmi dologra bukkan, amit rögtön Sheldonnal is megoszt. Mivel az nem hurrogja le egyből, így gondolhatjuk, hogy itt valami nagy dolog van születőben.. Sheldon tovább pontosítja, az elméletet pedig megosztják egy fizikai kutatásokkal foglalkozó oldalon. Rengeteg elismerést kapnak, de aztán befut egy névtelen troll is.

Eközben a csajok filmnézős estét terveznek, ahol a választás éppen Penny régi majmos filmjére esik. Emlékeztek? Visszavágásképpen Penny kutat egy kicsit, és rém kínos videót talál Bernie-ről. Aki magáról elterelve a figyelmet mesél Amy fanfic-jéről. ami egy bizonyos viktoriánus kori lányról, és annak időutazó fizikus párjáról, Cooperről szól.

4adf5fe0-ad66-11e4-9115-7514a28af6d3_cbs-big-bang-theory-814-troll-manifestation.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr817275275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása