Dexter 7X06-7X09
2015. február 28. írta: redbandita

Dexter 7X06-7X09

Szóval folytatva a pár nappal ezelőtti cikket, most újabb négy résszel jelentkezek! Van itt minden: gyilkolászás, bosszú,és szex... Dexterre rátalál a szerelem???

dexter-season7-banner.jpg

7X06 Do The Wrong Thing

Dexter (Michael C. Hall) egyre inkább biztos benne, hogy Hannah McKay (Yvonne Strahovski) sáros néhány(?) gyilkosságban. Nyomozásba kezd, követi is és rájön, hogy a nő férje és mentorja is ugyanolyan furcsa szívinfarktusban halt meg. Meg is környékezi a lányt, hátha szóra bírja. Még randira is elhívja, sőőőőőőt! Emlékeztek erre a képre, amit anno kiraktam?

Dex megint hülyeséget csinál, meghamisít egy jelentést. Ami elég gázos, mivel az ügy teljes aktáját kikéri egy író, Sal Price (Santiago Cabrera), aki szintén nem hisz Hannah ártatlanságában. A férfi amúgy Debra is ráhajt.

Isaac Sirko (Ray Stevenson) a börtönben összeütközésbe keveredik, így mielőbb kiakar jönni a dutyiból. George (Jason Gedrick) miután visszakapta pénzt Joey-tól (Desmond Harrington), most új ajánlattal áll elő. 

LaGuerta (Lauren Vélez) még mindig nem adja fel, újabb bűnügyet akar a mészárosra bizonyítani. Emlékeztek az ötödik évad bosszúhadjáratára? Debra megfejti ki volt akkor Dex társa.

Angel (David Zayas) a nyugdíjazásán gondolkodik, és valami újba akar belefogni. Joey megteszi, amire George kéri, hogy megmentse a csaját. 

7X07 Chemistry

Debra nyomozni kezd Hannah férjének ügyében, ami azért is kínos, mert eközben Sal Price rájön, hogy van valami Dexter és Hannah között. Ez az író nagyon makacs, még magát Hannat is felkeresi. Interjút készítenek, Hannah elmeséli, hogy tényleg halálra késelt egy nőt. Ezután Sal felkeresi Dextert, majd holtan esik össze. Hannaht kihallgatják, és később Dexter is szóra bírja.

Isaac szabad lábra kerül, mivel eltűnik az ellene szóló bizonyíték. Joey beakarja hajtani a járandóságát, de George nem könnyű eset. Isaac továbbra is Dexter fejét akarja, és nyíltan a tudtára is adja.

Debra parancsot ad Dexternek...

7X08 Argentina

Dexter folytatja kapcsolatát(?) Hannah-val, de meg kell küzdenie azzal, hogy Debra nem adja fel a nő tönkretételét. Így érthető amikor teljesen kiakad, hogy Dex Hannah-val kavar, ami annyira kiborítja, hogy elmondja vélt vagy valós érzelmeit.

Astor (Christina Robinson), Cody (Preston Bailey) és Harrison is visszatér Miami-ba, ami elég ciki, mivel Isaac még mindig nem adta fel Dex levadászását, sőt rá is lő. Így a gyerekek Debra lakásába költöznek be. Kiderül, hogy Astor igencsak kamaszodik már, annak minden negatív hatásával...

Dexter célba veszi jelenlegi legnagyobb ellenfelét, de kiderül, hogy mások is pályáznak a férfi nyakára. Furcsa módon leülnek dumcsizni, és Isaac elmondja miért jelentett neki olyan sokat Viktor és miért akar mindenképp bosszút állni.

LaGuerta egyre közelebb kerül az igazi mészáros megtalálásához. Angel megnyitja éttermét. Joey korábbi "befekvése" George-nak újabb feladat elé állítja a férfit. Ebből már nem igen van kiút...

7X09 Helter Skelter

Furcsa fordulattal az ellenségekből barátok vagy inkább munkatársak válnak, Dexter kénytelen segíteni, sőt védelmezni Isaac-et. De valamitől még ő sem tudja megóvni, a kérdés, hogy akkor mi lesz Hannah-val?

LaGuerta felkeresi az egykori kapitányt, Tom-ot (Geoff Pierson) és előáll neki az elméletével mely szerint a mészáros még él. Joey nagy bajba keveri magát a klubban, ennek még biztos lesznek következményei.

Közben egy új gyilkos, egy gyújtogató szedi áldozatait Miami utcáin. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr137220533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása