Pierce Brosnan visszatér a kémjátszmába
2014. október 09. írta: redbandita

Pierce Brosnan visszatér a kémjátszmába

Kedvenc sármos James Bondunk megmutatja a világnak, hogy még mindig mennyire jól áll a fegyver a kezében, és hogy egy bátor, és gyönyörű nővel az oldalán bárkivel szembe száll. Mr Brosnan a mától mozikban látható November Man című izgalmas kém-thrillerrel tér vissza az ügynökök, álcák, cselszövések, látványos akciók világába. A fess brit színész elárulta, hogy imádta James Bondot játszani, mert nem csak fizikailag jelentett kihívást számára, hanem megadta azt a faja magabiztosságot is, ami ehhez a szerepkörhöz nélkülözhetetlen. És most végre itt az alkalom, hogy Pierce Brosnan újra megcsillogtassa tehetségét, eleganciáját, mesterlövészi képességét, ebben az ismerős, és mégis új szerepben.

Peter Deveraux, kódnevén November Man egy elég kemény, ámde sebezhető karakter, akinek legjobb tanítványával kell szembe néznie, mikor egy szemtanút próbál megmenteni a CIA emberei elől. Brosnan a vonzó, és törékeny Bond-lány, Olga Kurylenko oldalán menekül a CIA mesterlövészei elől, és próbálja a korrupt ügynököket leleplezni.’Izgalmas újra egy kém bőrébe bújni. Visszatértem, ez nem is kérdés.” – mesélte Pierce Brosnan egyik interjúja alkalmával. „Bondként négyszer mentettem meg a világot, hát most November Man-en a sor.” –tette hozzá a színész. „Ez a kedvenc műfajom. Szeretem, mikor van egy izgalmas történet, a feszültség szinte  tapintható, kiszámíthatatlan a főhős következő lépése. És ne feledkezzünk meg a látványos autós üldözésekről sem! Imádtam az egészet.”

Mától a mozirajongók együtt izgulhatják végig Mr Brosnan legújabb pörgős kém-thrillerét, amit kedvezményes jegyáron nézhetnek meg a ma kezdődő Filmünnepen! Üdvözöljük a játszmában Mr. Brosnant!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1006777209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása