I like to Hoff it Hoff it! - sok sok képpel
2014. augusztus 30. írta: .loretta

I like to Hoff it Hoff it! - sok sok képpel

Bár 18 éves korom óta a fél életem azzal telik, hogy megpróbálom megsemmisíteni a 90-es években rólam készült ízléstelen fotókat, a szekrényben megbúvó ruhákkal, és a tinidiszkós emlékekkel együtt, mégis egész jó ötletnek tűnt ez a parti, és hát a katasztrofális szervezés mellett azért akármennyire nem vagyok retro-rajongó, az is volt, bár azt még mindig nem értem, hogy miért kell jeges vízzel öntögetni magunkat, amivel csak azt mutatjuk meg a világnak, hogy annyira spúrok vagyunk adakozni, hogy inkább ilyen hülyeségeket csinálunk.
IMG_4311.JPG

Itt azt hinné az ember, hogy semmi sem ciki, és a Hasselhoff partin felvonultatott öltözékek között ez igaznak is bizonyult - nem (csak) a fellépőkről beszélek, de azért az igenis ciki volt, Ray (2Unlimited) vagy ötször megköszönte Romániának a hangulatot. Szívesen. 
 
Érdekes volt az emberek összetétele is, a körülbelül 8 ezer embernek kamuzott tömeg összetételét nehéz volt megjósolni, de szinte minden korosztály büszkén képviselte magát, miközben egyesek az első csókukról nosztalgiáztak a retró slágerek alatt, mások meg azon, hogy anyu mindig ezt hallgatta gyerekkorában, én elvesztem a sulibulis emlékek között.
IMG_4247.JPG
David Hasselhoff még mindig imád a középpontban lenni, bár ezt a mini-európa-turné is bizonyítja, ahogyan maga köré gyűjtötte az európai szégyenzenekarokat, akik legalább fejenként 2-3 popslágerrel büszkélkedhetnek, és együtt idézték meg egy már-már letűnt kor zenei szellemét. A különleges időutazáson Hasselhoff mellett állítólag fellépett a Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven és Samantha Fox, azért mondom, hogy állítólag, mert a szervezésnek köszönhetően a 750 forintos dobozos carlsbergemért minimum fél órát kellett verekednem, ezért néhány részlet kimaradt - biztosan nem a pálinka miatt!
IMG_4035.JPG
 
A kivetítőn megidézett múltban, a Vissza a jövőbe részletek és a Dallas felcsendülése között még némi 80-as évek pornót is kaptunk az arcunkba, bár a lényeges dzsungelharcokat kitakarták. Azt mondjuk szeretném elmondani a szervezőknek, hogy annyi de annyi jó koncerthelyszín van Budapesten, úgyhogy ezt a mogyoródi bulit hanyagolhattuk volna, és nem kellett volna másfél órát várni a sofőrszolgálatra sem, a semmi közepén, a hidegben, étlenül-ittasan.
IMG_4123.JPG
Csináltam nektek sok szép képet, ennek a háromnegyedét kidobtam a kukába, a többit meg itt alább a galériákban láthatjátok, meg a facebook oldalunkon is.
Puszimuszinyuszi
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr326655529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása