Christian Bale különleges ember
2014. augusztus 21. írta: redbandita

Christian Bale különleges ember

Egyszerre képes Hollywoodban két urat szolgálni: a legnagyobb kasszasikerek és kisköltségvetésű, különleges független filmek rendezőinek is szívesen mond igent. A Sötét lovag-trilógia után a legendás Ridley Scott óriási költségvetésű biblia történetében vállalt szerepet. Az Exodus – Istenek és királyok (12E) (Exodus: Gods and Kings, hazai bemutató: december 11.) című filmben Mózest alakítja. És miközben hivatása elkötelezett művelője, lelkes családapa is: méghozzá úgy, hogy a nyilvánosság elől szinte teljesen elrejtve él.

Azt is csak nagy nehezen tudta meg a világ, hogy valamikor az elmúlt pár héten megszületett második gyereke. A színész 14 évvel ezelőtt vette feleségül a szerb származású Sibi Blazic-ot; 2005-ben lányuk született. Bale elszántan bujkáló természetét jól jellemzi, hogy a lánya nevét máig sikerült titokban tartania, és a másodszülöttről egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy fiú-e vagy lány. Bale kiváló családapa: a forgatásokra általában vele utaznak a szerettei – idén pedig már nem is fog dolgozni. Az Exodus premierjéig egyetlen dolga van: a gyerekeivel és a feleségével fog foglalkozni.

Forrás IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr996625689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása