A Miami Vice egykori sztárja nagyon büszke a lányára
2014. június 27. írta: redbandita

A Miami Vice egykori sztárja nagyon büszke a lányára

Nagyon büszke a lányára Don Johnson, hiszen Dakota viszonylag ismeretlen színésznőként megkapta A szürke ötven árnyalata női főszerepét. A Mimai Vice című sorozat 64 éves sztárja ennek ellenére nem fogja megnézni a saját lányát a filmben. Nem mintha prűd lenne, és félne az erotikus jelenetektől, más oka van erre. "Nem szoktam ilyen filmeket nézni, mert halálra unnám magam rajtuk" - mondta lakonikusan Johnson.

image.jpgDakota (középen) híres szüleivel, akik kétszer is házasok voltak

Közben újabb rekordot döntött az erotikus bestseller, pontosabban a szerzője. E. L. James, akinek valódi neve Erika Leonard tavaly napi 100 ezer fontot keresett a trilógiának köszönhetően, és ezzel az ötödik leggazdagabb brit szerző lett. Összesen 44 millió fontos teljesítményével persze meg sem tudta közelíteni a Harry Potter-sorozat szerzőjét, J.K. Rowlingot, aki 570 millió fontos vagyonával sokáig fog még a brit írói toplista első helyen tartózkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr486431849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása