Nem keresnek új szereplőt Philip Seymour Hoffman helyett
2014. február 08. írta: redbandita

Nem keresnek új szereplőt Philip Seymour Hoffman helyett

A US Weekly értesülései szerint a Lionsgate stúdió úgy döntött nem szerződtet másik színészt az Éhezők viadala - A kiválasztott 2. részének befejezéséhez. Az elsőt még be tudták fejezni a tragikus eset előtt, a másodikhoz még kb. hét napot kellett volna forgatni, de a stáb szerint az eddig felvett jelenetekből és CGI-s  technológia segítségével fogják befejezni a munkát.

img-582367-veja-5-filmes-marcantes-da-carreira-do-astro-philip-seymour-20140202181391372793.jpg

A stúdió valószínűleg azért is döntött így, mert a rajongók között az is nagy felháborodást keltett, hogy Cinna karakterét Lenny Krawitz kapta, hiszen a film alapjául szolgáló regényben a stylist nagyon fiatal és fehér bőrű. Mivel az új játékmester, Plutarch szerepére már elfogadták Hoffmant és kedvelték is, úgyhogy semmiképp sem akarnak rizikózni egy másik színésszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr365804698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása