Visszatérnek kedvenceink a TV képernyőre
2014. január 06. írta: redbandita

Visszatérnek kedvenceink a TV képernyőre

Az RTL Klub nem igazán törődik azzal, hogy hivatalosan nem szokás januárban műsorra tűzni új sorozatokat vagy évadokat. Szerencsére. Habár azt kicsit sajnálom, hogy lekapcsoltak vagy legalábbis szüneteltetnek olyan szériákat, mint a Doktor Csont, a Gyilkos elmék, vagy a Mentalista, de annak örülök, hogy szinte egy év kihagyás után ma este visszatér a Castle, a negyedik évaddal. Hogy milyen további újdonságokra lehet számítani, azt nézzétek meg a tovább gomb mögött.

91645051-Girl-watching-tv1.jpg

Ami még talán elég nagy durranásnak számít, hogy mindössze pár hónappal az amerikai premier után, e hét pénteken érkezik A zöld íjász (Arrow) második évada, amit már én is elkezdtem it kivesézni. Rögtön az első rész történetét itt olvashatjátok. Szintén pénteken folytatódik az Odaát ötödik évada is.

Arrow_2x01_Promo_3.jpg

Lesznek újoncok is: holnap azaz kedden kezdik adni (rögtön dupla résszel) az RTL II-n egyébként már futó, de országos csatornán csak most bemutatkozó Glades Tengerparti gyilkosságokat. Ami egyébként egy 2010-ben debütált széria, de Amerikában olyan népszerű, hogy már a negyedik évadnál tart. Az első év 13 részből áll, a FOX sorozatának főszereplője, Longsworth, akit Matt Passmore alakít, akit ismerhetünk pl. a McLeod lányaiból.
Amikor Jim Longsworth nyomozó a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak. Szintén péntek este lesz a Gyilkos elmék, csak nem a nyolcadik évad, amit a karácsonyi szünet előtt adtak, hanem a hatodik ismétlése.

Nem tudom ki emlékszik még a Dollhuse - A felejtés ára című sorozatra, de csütörtöktől visszakerül az RTL Klub képernyőjére, méghozzá a második évaddal, ami szintén először mutatkozik országos csatornán.

Hétvégén sem leszünk sorozatok nélkül, vasárnap tűzik műsorra a Tuti Gimi hetedik évadának első részét. Valamint ismét nekifutnak a Glee - Sztárok leszünk első évadának, ami érthetetlen módon kis hazánkban nagyon nem népszerű.

Infók: sorozatwiki, RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr815738432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibi5000 · http://sport-kiraly.blog.hu/ 2014.01.06. 17:23:15

Éreztem, hogy a Zöld íjászból lesz második évad. Az én baráti körömben mindenki ezt nézi :D

redbandita 2014.01.07. 22:11:11

@Tibi5000: én is nagyon szeretem. Már pár részt megnéztem a második évadból. Fúúúúú még az elsőnél is sokkal jobb, hidd el :)
süti beállítások módosítása