Ótvar karácsonyt kíván a Comedy Central!
2013. december 21. írta: redbandita

Ótvar karácsonyt kíván a Comedy Central!

Unja már a Reszkessetek betörők, a Bunyó karácsonyig és a Beethoven századik ismétlését? A Comedy Central valami mást kínál. Durvábbat, de szerethetőt. Exkluzív premier, imádott sorozataink különleges karácsonyi különkiadásai, régi nagy klasszikusok - legyen ez egy vidám karácsony!

Egy egészen merész húzással december 24-én 22:00 órakor mutatkozik be Magyarországon a kultikus sorozat, a sokszoros Emmy-díjas South Park 17. évada. Az elvetemült és szabadszájú kisiskolások szenteste sokkolnak hát először, de nem utoljára! Mivel ugyanez az évad fut Amerikában is, így hétről hétre itthon is láthatjuk majd, ahogy a srácok egészen friss eseményekre reagálnak – a maguk módján. Elsőként az NSA lehallgatós botrányával kapcsolatban kapjuk meg a fejmosást, hogy az Amerikai Állam nem is olyan rossz, sőt leginkább olyan, mint egy egyetemesített egyház, amit az Úrhoz hasonlóan dicsérni és áldani kell. Meghitt családi környezetben, egész könnyedén ráhangolódhatunk erre a történetre.

 A visszafogott, családbarát humorra vágyók 16:10-től 20 óráig a vígjátéksorozatok karácsonyi epizódjai közül csemegézhetnek. Az Így jártam anyátokkal, A hivatal, a Madagaszkár pingvinjei, a Joey, a Városfejlesztési osztály és a többi vicces sorozat ünnepi hangulata varázsolja még különlegesebbé a karácsonyt. Jóízű nevetésből most sem lesz hiány.

A Monty Python rajongóknak is tartogat meglepetést a Comedy ünnepi műsorkínálata: December 24-én este 20:00-tól Brian élete, 25-én Jabberwocky és 26-án Gyalog galopp várja a karácsonyi menütől kissé megfáradt, de az angol humorra desszert gyanánt még kapható családokat. A felnőtt humorba csomagolt animációs sorozatokon, a South Park, Family Guy és a Cleveland Show karácsonyi epizódjain este 22 órától lehet majd szórakozni.

 A tematikus műsorokra hangolódva a Comedy Centrálon reklámmentes lesz a karácsony, sőt, még a szilveszter is. Az év utolsó napján zavartalanul lehet majd nézni a Made in Hungáriát, a Monty Python Amerikábant, vagy a Kik csinálták Kennyt? – Így készül a South Park című erősen korhatáros sitcomot.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr675703797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.12.22. 19:04:59

Agyonismételt, szerintem nagyon lapos, humortalan sorozatok egymás hegyén-hátán.
Erről a szarról kb. a Madagaszkár pingvinjei az egyetlen nézhető, meg nagy ritkán a South Park, bár az új részek... hát elég gyengécskék.
A standup meg már említésre sem méltó. Megjelenik brutyika vagy az a hülyegyerek, amelyik a susogós mackókban van a Brandon seggében, máris a hányinger kerülget.

ElPadre 2013.12.22. 19:37:56

comedy central, vagyis az ígyjártamanyátokkal-csennel?

amikor kb. 3 éve elvették a diginél, az egyik legjobb csatorna volt. most, hogy visszaadták, az egyik legnézhetetlenebb.

de komolyan, tényleg a HIMYM meg a jim szerint a világ meg az életem értelmei kellenek humorként a "magyarnak"?

2013.12.22. 20:56:09

lesz az amelie csodálatos élete 23-án.

pizzaboy 2013.12.23. 07:02:53

@ElPadre: igen, akkor én is sajnáltam hogy elvették, most nemrég visszakaptuk, de ugyanaz megy rajta, mint 3 éve

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.23. 10:15:24

hát ez se sokkal jobb, mint a nagy kertv-k.

redbandita 2013.12.23. 13:34:09

@álfirkász: húúú a Susogós mackók engem is kikészítenek :S

redbandita 2013.12.23. 13:35:48

@doggfather: egyetértek vagy legalább végre valami kis változás, a klisé romkom-ok mellett/helyett.
süti beállítások módosítása