5 titok Barney Stinsonról
2013. december 17. írta: redbandita

5 titok Barney Stinsonról

Azt hihetjük, hogy Barney Stinsonról már mindent tudunk. Ám hiába dübörög nyolcadik évada az Így jártam anyátokkal a Comedy Central műsorán, hiába olvastuk rongyosra a csajozási tanácsokban dúskáló Cseltárat, még így is lappanganak titkok Barney Stinson körül. És a legkevesebb az, hogy mi is valójában a foglalkozása…

7x08-The-Slutty-Pumpkin-Returns-how-i-met-your-mother-26533190-1280-720.jpg

  1. Drogdílerről kapta a nevét

    Elképesztő, de Barney Stinsont egy drogdíler után nevezték el, aki James Ellroy L.A. Confidential című regényében tűnt fel.

  2. Barney valóban varázsol

    Nem csak a csajozós karakter szeret bűvész trükkökkel elkápráztatni mindenkit, illetve esetenként lángra lobbantani pár dolgot. A színész, Neal Patrick Harris egyik régi hobbija lett átültetve a karakterbe. 1990-ben, első tévés szereplésekor láthatták is, amint a Tonight Showban előad egy trükköt.

  3. Barney honlapjai igenis léteznek!

    Barney sokszor emlegeti saját blogját és egyéb honlapjait, amiken nagy életigazságokat olvashatunk, és parodisztikus videókat láthatunk. Ezek mind léteznek. A készítők tudták, hogy a fanatikus nézők úgyis rákeresnek majd az emlegetett címekre.

  4. Barney tud vezetni?

    Barney egy régebbi részben gyökkettővel gurul egy parkolóban és halálra rémül, majd a padkának koccanva feladja vezetési ambícióit. Ezt követően, több évaddal később már azon verseng barátaival, hogy simán kidumálja magát egy gyorshajtási bírságból. De mikor szerezte meg a jogsit? Nem mintha számítana, de akkor is…

  5. Ki lehetett volna Barney?

    Barney Stinsont egy teljesen más figura is játszhatná a Comedy Central sikersorozatában. A szereplőválogatáson Samm Levine is harcba szállt a szerepért, ahogy Neal Patrick Harris is, de mint tudjuk, utóbbi kenterbe vert mindenkit, amit állítólag a Kalandférgekben nyújtott kiváló alakításának köszönhetett. Ott egy beekizett sztárt alakított.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr85696476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.20. 09:09:45

nah ezekre a honlapokra rá is keresek. :)
süti beállítások módosítása