Christian Bale húsz kiló felesleggel is szexi
2013. december 14. írta: redbandita

Christian Bale húsz kiló felesleggel is szexi

Eddig csak jóslatok léteztek, de mostanra kezdenek valósággá válni. Az Amerikai botrány (12E) (American Hustle, hazai bemutató: január 23.) minden kritikus szerint az év egyik nagy Oscar-esélyese – még hozzá jó pár kategóriában. A Napos oldal rendezőjének új filmje a héten elnyerte első díjait. A New York-i Filmkritikusok Köre (NYFCC) neki ítélte az év legjobb filmjének, legjobb forgatókönyvének és legjobb színésznőjének járó elismerést – az utóbbit Jennifer Lawrence érdemelte ki.

Az egész FBI-t átverő kisstílű szélhámos sztorija valószínűleg részben fantasztikus szereposztása miatt is ennyire hatásos. És amiatt, hogy a szereplők rajonganak egymásért. Például Amy Adams Christian Bale-ért. Ami nem lehet könnyű, hiszen Bale a szerep kedvéért vagy húsz kilót hízott.

unnamed.jpg@Intercom

– A filmben pocakja van, és mert erősen kopaszodik, a hosszúra eresztett haját oldalról a feje búbjára fésüli – mesélte Adams, aki a főszereplő bűntársát és szeretőjét alakítja. – És Bale még így is ellenállhatatlanul szexi. Pedig nekem általában nem jön be a sörhas.

Forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr165690695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása