Agymenők - The Big Bang Theory 7X09 - 7X10
2013. december 07. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X09 - 7X10

Olyan dolog történik, ami eddig még soha (legalábbis az elmúlt hét évben, mióta követjük az életüket), Sheldon téved!!!! Durva, igaz? Gondolom nem számít nagy spoilernek, ha azt mondom őt is nagyon megviseli a dolog... Eközben meg kell ünnepelni a Hálaadást is, és szembe kell nézni a hiba következményeivel. Gondolom az sem nagy titok, hogy így együtt lakni Sheldonnal talán még nehezebb, mint valaha...

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

7X09 The Thanksgiving Decoupling

Bár szinte senkinek sincs kedve hozzá a csapat mégis együtt tölti a Hálaadást, méghozzá Wolowitz anyjának (akit még mindig nem láttunk). Eredetileg úgy volt, hogy ő fog majd főzni, de kidől a sorból, így a feladat Raj-ra hárul, akinek Bernadette és Amy próbál segíteni, megjegyzem nem sok sikerrel.

1456603_318156674989828_345342804_n.jpg

Eközben Howard megpróbálja szórakoztatni az apósát, de ez sehogy sem akar összejönni. Ám a férfi Sheldonnal nagyon gyorsan megtalálja a közös hangot. Ennek nagyon sok vicces jelenetet köszönhetünk, főleg a rész vége felé. Persze Wolowitznak ez egyáltalán nem tetszik, és bepanaszolja őket Bernienél.

7x09-TBBT-porom-640x325.jpg

Ezalatt Leonard és Penny szinte végig csak veszekszenek, mert kiderül, hogy Pennynek van egy kis vegasi titka, amiről eddig ő se tudott, de most meg kell oldani valahogy. Leonard igyekszik segíteni szerelmének, de közben epés megjegyzésekkel bombázza, ami persze nem tetszik a lánynak.

7X10 The Discovery Dissipation

Még a hatodik részben történik, hogy Sheldon felfedez egy új elemet, de már akkor elmondja Amynek (az epizód végén), hogy valószínűleg elszámolta magát, azaz tévedett. Ezt még azóta sem emésztette meg, még az sem vigasztalja, hogy a kínaiak így is rátaláltak az elemre. Úgy érzi, hogy méltatlanul dicsérik, és ez persze teljesen kikészíti, amit nem tud magában tartani.

A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor Leonard rájön, hogy a kínaik nem találtak semmit, csak meghamisították az adatokat. Nos ezen (szokásukhoz hűen) jól összevesznek, még Penny sem tudja jobb belátásra bírni őket.

rs_106a8ce73224e60318c.jpg

Eközben Raj beköltözik Wolowitzékhoz, és ennek nem várt következményei lesznek, hiszen Bernie és Howard még mindig szokják a házas életet, az együttélést, és annak minden hátulütőjét. Szegény Rajnak nagyon elkéne már egy társ, hogy végre lekösse magát...

rs_5905d15dbe1361fd670.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr645680102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása