Agymenők - The Big Bang Theory 7X07 - 7X08
2013. november 18. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X07 - 7X08

Nem is tudom hogy maradhattam el, hiszen ez a kedvenc sorozatom. Valószínűleg azért, mert egyre nehezebb kivárni, hogy láthassam a következő epizódot. Most nagyon jól jött, hogy egyszerre kettőt is megnézhettem. Mindkettőben feltűnik egy már korábban is szerepelt egyed, Proton professzor és Lucy. Ez utóbbit én nagyon nem bírom, úgyhogy reménykedek, hogy többet már nem látom viszont. Bocs, Raj...

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

7X07 The Proton Displacement

Sheldonék véletlenül összefutnak egy régi ismerőssel, Proton professzorral (Bob Newhart), aki még az előző találkozást se heverte ki (legalábbis szerintem), és most újabb adagot kap Sheldonból. Szerencsére most nem lesz infarktusa, sem más baja. Sőt éppen egy új találmányon dolgozik, amiről kikér Leonard véleményét. Na találjátok ki, hogy ez kinek böki a csőrét??? Talált! Sheldon mindent megpróbál, hogy visszaszerezze a "barátját". Emiatt mi sokat röhögünk, de a bácsinak meg elég sokat kell szenvednie.

rs_7263cdac45f5ef69522.jpg

Eközben Raj már lassan hivatalosan is nővé válik, hiszen már a csajos estékre is hivatalos. Itt legalább zavartalanul pityoghat, szerintem még többet is, mint a három lány együtt, ám feltűnik egy "másik dudás".

rs_419ba4a8742c5cb6c7b.jpg

7X08 The Itchy Brain Simulation

Leonard egy lomoknak fenntartott dobozban rátalál egy nagyon csúnya pulóverre, amit anno a nénikéjétől kapott, és valami más is a kezébe akad, amit nagyon félve vesz elő. Mitől fél? Na vajon? Megint talált! Sheldon haragjától. Ugyanis talál egy DVD-t, amit évekkel ezelőtt kölcsönöztek ki, Sheldon kártyájára és Leonard dolga lett volna visszavinni, de elfelejtette. Egy átlagos embernek talán ez nem jelentene gondot, de mint tudjuk Sheldon nem az, ám meglepő módon (és eléggé gyanúsan is) nem akad ki, alkut kötnek Leonard-el. erről nem árulok el többet, mert az epizód legviccesebb jeleneteit köszönhetjük ennek a fogadásnak.

rs_8155aa4b421e72fc6ee.jpg

A Cheesecake Factoryban feltűnik Lucy (Kate Micucci), aki ugye Raj-al randizgatott az előző évadban. Mivel nagyon megbántotta a fiút Penny úgy dönt jó baráthoz méltóan most beolvas neki. Raj kiakad, aztán örül, majd kiakad és ez így ismétlődik újra és újra.

rs_2275609a2d7672926ca.jpg

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr245641898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása