A zöld íjász - Arrow 2X02 Identity
2013. október 22. írta: redbandita

A zöld íjász - Arrow 2X02 Identity

Csakúgy, mint az évadpremier ez is sok izgalmat tartogatott. Még mindig azt állítom, hogy ez a széria jobb lesz, mint az első, pedig az se volt rossz. Láthatjuk megint a latex ruhás szőkét, és az oldalán harcoló hatalmas Bronze Tiger-t. A kapucnis ismét feltűnik Starling City utcáin, de már nem a régi, keresi az új személyiségét, ami nagy bajba sodorja.

arrow_banner_625.jpg

Spoilerveszély!

Oliver (Stephen Amell) próbál visszarázódni a Kapucnis szerepébe, emellett pedig vezetni a Queen Műveket, de nem úgy ahogyan korábban. Lehetőség szerint nem akar többé gyilkolni, új identitást keres, és segítőinek, Felicitynek (Emily Bett Rickards) és Diggle-nek (David Ramsey) is. Ám ez egyiküknek sem igazán tetszik, Felicity ennek bizony hangot is ad, nagyon úgy fest, hogy kezd eléggé kinyílni a csipája, mert régebben biztos nem ment volna így neki főnökének. Most új munkakörével nem akar azonosulni, nevezetesen, hogy Oliver "felhozatja" őt az alagsorból és egyfajta titkárnőt akar csinálni belőle. Szerintem nagyon vicces jeleneteket köszönhetünk a szőkeségnek, én még mindig nagyon bírom!

Kiderül, hogy a Glades Memorialban már gyógyszerhiány van, mivel egy banda folyton lecsap a gyógyszerszállítmányokra. A kapucnis felveszi velük a harcot és egyikükben ráismer egy régi ismerősre, China Whitera (Kelly Hu) aki most sem bizonyul könnyű ellenfélnek, főleg akkora emberrel az oldalán, mint Ben azaz a Bronz Tigris (Michael Jai White).

cXN5sg5.png

Roy (Colton Haynes) továbbra is üldözi a rosszfiúkat, ami nem veszélytelen feladat. Thea (Willa Holland) kéri, követeli majd ultimátumot ad a fiúnak.

A Glades érdekeit képviseli az új kormányzó, Sebastian Blood (Kevin Alejandro), aki az elit minden tagját elítéli, sőt hibáztatja a földrengés miatt, így Olivert is, aki megpróbál dűlőre jutni a férfival. Oliver szembesül azzal is, hogy míg távol volt Diggle életében is voltak változások.

ustv-arrow-kevin-alejandro.jpg

Némi infót megtudunk megint az öt évvel ezelőtti szigetes eseményeknek pl. hogy Shado (Celina Jane) és Oliver összeszűrték a levet.

Az utolsó képkockák nagyon izgalmasa, a kapucnis nagy bajba kerül, valaki tőrbe csalja.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr235592118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása