X-Faktor 2013. 10. 20. - Távozott a legkisebb "királyfi"
2013. október 21. írta: redbandita

X-Faktor 2013. 10. 20. - Távozott a legkisebb "királyfi"

Megvan a második döntés (ha lemaradtál a szombati produkciókról), elbúcsúzott még egy versenyző az idei X-Faktortól, de szerintem megint nem (teljesen) azok párbajoztak, akikre számítottunk volna. A csapatoknak most gyorsan leesett a kő a lelkéről, hiszen szinte elsőként mehettek tovább, aztán következtek a 25 év felettiek, végül pedig csak 3-3 fiatal lány illetve fiú maradt a színpadon. ekkor még szerintem közel s távol nem volt biztos ki lesz az eheti "szerencsés". A sztárfellépő egyébként a hazai elektronikus zene egyik legismertebb (idén 20! éves) együttese, az Anima Sound System volt.

1110025_1382295253_960x721_000000.jpg@RTL Klub

Elindult a második kiesős est is, méghozzá egy szerintem nagyon is jól sikerült közös produkcióval.

Majd jött sok sok duma, kisfilm arról hogyan érezték magukat a versenyzők a szombati élő show után, majd a fent említett Anima produkció, akik egy vadonatúj dalt játszottak, a Wonder-t.

Akárhogy is utáljuk el kellett jönnie az eredményhirdetésnek és végül megtudhattuk, hogy Tóth Gabi és Alföldi Robi versenyzői fogják összemérni tehetségüket. Előre megjegyezném, hogy szerintem mindketten ügyesebbek voltak, mint szombat este, de ez persze ilyenkor már nem sokat számít.

Először Tóth Marcell énekelt, vagy tárta elénk a szívét, ahogy mentora fogalmazott.

Majd Péterffy Lili következett, aki igyekezett egy picit többet megmutatni magából, mint eddig.

Természetesen végül sor került a mentorok szavazására, de ők nem döntöttek, így Lilu borítékot nyitott. Marci esett ki, amit mentora talán jobban megsínylett, mint ő maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr335590786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása