Mom S01E02 - S01E04
2013. október 20. írta: redbandita

Mom S01E02 - S01E04

A pilot részről nemrég írtam, de a további epizódokkal egy picit megcsúsztam, aminek igaziból kettő oka is van. Az egyik, hogy az első rész számomra nem volt olyan meggyőző, hogy vágyakozzak a következő epizódok után, a másik, hogy a mai napig sehová sem került fel hozzá magyar felirat. Végül aztán győzött a kíváncsiságom, hiszen egy lezáratlan kérdés azért mégiscsak felmerült a pilotban. Mindenesetre eddig azt kell mondjam, hogy bár nem rossz sorozat ez, mégsem ér fel a másik két Chuck Lorre - Eddie Gorodetsky alkotáshoz. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem is lehet egyszerű felvenni a versenyt két olyan népszerű sorozattal, mint az Agymenők vagy a Két pasi meg egy kicsi.

mom.jpg

Spoilerveszély!!!!!

1X02 - A Pee Stick and an Asian Raccoon

Nos talán a legfontosabb kérdés, ami lezáratlanul maradt a pilot-ban, az Christy (Anna Farris) tinilányához, Violet-hez (Sadie Calvano) kapcsolódik. Nevezetesen, hogy mit is fog mutatni az a bizonyos teszt. Egyébként vicces, hogy némi "történelmi/technológiai" tudás birtokába is kerülhetünk a terhességi tesztekkel kapcsolatban, hiszen mind Christy-nek, mind anyukájának, Bonnienak (Allison Janney) is többször szükségük volt rá már életük során. A három nőci együtt várja meg a végeredményt, de mindkét felnőtt biztosítja Violet-et a támogatásukról, bárhogy is alakuljon a jövő.

vlcsnap-2013-10-01-22h41m26s35.png

A teszt eredménye végül kiderül, és akkor Violetnek döntenie kell hogyan tovább. Gondolom, hogy ezután az egész évadot befolyásolja majd a dolog...

1X03 - A Small Nervous Breakdown and a Misplaced Fork

A New Girl után ebben a sorozatban is feltűnik Justin Long, ezúttal Christyt hívja el randizni, ám a dolog nagyon furcsán sül el. nem is igazán hiszem, hogy felűnik majd még több részben a fickó.

momASmallNervousMeltdownandaMisplacedFork04.jpg

Eközben a nagyi vigyáz Roscoe-ra (Blake Garett Rosenthal), és természetesen mit is csinálhatnának, mint pénzben játszanak Black Jack-et.

image-801F_5253E6D0.jpg

1X04 - Loathing and Tube Socks

Christy-nek nagyon nagyon rossz napja van, de nem is lehet eldönteni, hogy a világon mindenki hülye, vagy inkább ő vele van baj. Persze az ember szereti azt hinni, hogy mindenki mással van a baj nem pedig vele. nem igaz? Aztán a névtelen alkoholisták között találkozik egy hölggyel, akinek tanácsára mindenkitől bocsánatot kér: anyjától, lányától, főnökétől (Nate Corddry), még a boltostól is. A három közül a legviccesebb rész, szerintem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr75586476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása