Szerelmesek a Vámpírnaplók sztárjai
2013. szeptember 27. írta: redbandita

Szerelmesek a Vámpírnaplók sztárjai

Nem tudni, hogy az új évad premierje miatti reklám vagy szimpla véletlen, de az utóbbi időben egyre többet olvashatunk a sajtóban (no persze a bulvárlapokban főleg) a Vámpírnaplók sztárjainak magánéletéről. Kezdetben attól zengett a média, hogy három év után szakított Nina Dobrev azaz Elena és Ian Somerhalder (Damon). A színésznő akkor azt nyilatkozta, hogy most sokáig nem vágyik új kapcsolatra, de most mégis úgy fest, hogy új barátja van, méghozzá a Dancing With The Star egyik táncosa, Derek Hough, aki egyébként Ian-el is jó barátságban van vagy volt.

derek.jpg@cosmopolitan.hu

Talán Nináéknál is nagyobb port kavart, hogy Paul Wesley (Stefan) pedig a házasságát bontotta fel, a szintén a sorozatban szereplő hölggyel, Torrey DeVitto-val (Dr. Meredith Fell), legutóbb már arról olvashattunk, hogy Paul szerelmes egy másik Vámpírnaplós színésznőbe, Phobe Tonkin-ba.

56114.phoebe-tonkin-paul-wesley.w.jpg@joy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr525536338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása