Saját bora lett A szürke ötven árnyalatának
2013. szeptember 27. írta: redbandita

Saját bora lett A szürke ötven árnyalatának

A szürke ötven árnyalata című erotikus trilógiában fontos szerepet játszik a bor, mivel a szerző, E.L. James nagy barátja a hegy levének. Most fogta magát, és piacra dobta a regényfolyam saját borát, méghozzá vörös és fehér változatban. A brit írónő kaliforniai nemes nedűkből keverte ki a Red Satin (Vörös szatén) és a White Silk (Fehér selyem) fantázianevű borokat. "Azt kívánom olvasóimnak, hogy hörpintsenek föl egy pohárral, miközben Anastasia és Christian románcát élvezik" - ajánlja borát James a hivatalos honlapján. Az írónővel igazán nem szaladt el a ló, hiszen mindkét fajta bor mindössze 12 dollárért (2640 forint) beszerezhető.

El-James-Best-Seller.jpg

Sokan kíváncsian várják, mivel bővíti még E. L. James A szürke ötven árnyalata termékskáláját, hiszen a nyáron már kirukkolt egy erotikus fehérnemű-szettel, amely azóta is szépen fogy. Az első regény filmváltozatára még várni kell jövő nyár közepéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr655533102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bélabácsi 2013.09.27. 15:21:04

Remélem, egyszer valaki megkínál majd egy pohár ilyennel.

Visítva és teljes hangerővel fogom kiröhögni a konzumidiótáját.

Mert megérdemlem és mert majd ő is megérdemli.

Szürke 50 árnyalata bor...Ford Fairlane mondotta vala: booty time, faszfej, picsába......
süti beállítások módosítása