Társas játék hétvége az HBO-n
2013. szeptember 25. írta: redbandita

Társas játék hétvége az HBO-n

Október 6-án folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Társas játék. A régen várt második évad előtt a csatorna egy maratoni vetítéssel eleveníti fel, hogyan is ismerkedett meg Léna és Dávid, hogyan alakult Judit és Iván házassága, és miként talált rá a szerelem Gabira és Antalra. Izraeli forgatókönyv alapján született a Társas játék első évada, ami igazi kult-sorozattá vált már az első epizódok után. A csatorna számára  nem volt kérdés, hogy folytassa-e a sorozatot: az HBO másfél évig dolgozott a folytatás forgatókönyvén, semmit nem bíztak az alkotók a véletlenre. A forgatás hatvannégy napig tartott, májustól egészen augusztusig. A rendezők Herendi Gábor és Fazakas Péter voltak, a már ismert színészeken kívül pedig olyan nevek csatlakoztak a második évadhoz, mint Udvaros Dorottya vagy Szabó Kimmel Tamás.

tj2_werk_1.jpeg

Már nem kell sokat várni a történet folytatására, ezen a hétvégén pedig bárki felidézheti az első évad eseményeit, vagy bepótolhatja lemaradását. Az HBO ugyanis szeptember 28-án és 29-én Társas játék hétvégét tart és műsorára tűzi a teljes első évadot.

Forrás: Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr855533088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása