One day baby, X-factor will be good.
2013. szeptember 09. írta: .loretta

One day baby, X-factor will be good.

Itt van az ősz itt van újra, és hát mi mással töltsük karácsonyig a szombat estéinket, mint például az X-faktorral. (Csomó más ötletem is lenne amúgy.) Az X-faktor nagyon próbálja elfedni azt a tényt, hogy már elég unalmas a tehetségkutatás ezen formája, valamit azért még tehetnének hozzá, de most annyit sikerült, hogy lecserélték a mentorgárdát, meg a műsorvezetőket.

536589_1377506731_519x389_000000.jpg

Nem mondom, hogy rossz döntés volt, mert Ördög Nórától a hideg kiráz, de mondjuk Lilu is már elég kiégettnek hangzott. Kicsit úgy tűnik, nincs nagy kedve már ilyenekkel foglalkozni, úgyhogy gyorsan felolvasta a szöveget, aztán ment a saját dolgára. Istenes Bencét meg láthattuk kb. 3-4-szer a képernyőn fél mondatokkal a szájában, meg valami volt a fején, nem tudom, hogy az haj-e.

timthumb.png

No de az új mentorokat is említsük meg: Geszti maradt, önmagát képviseli, mint eddig, az asztal korrektséget képviselő felén próbál helyet foglalni, néha melléül. A kenyérre kenhető, gidákkal a lábáról levehető széket Szikora kapta, a legkifejezőbb jelző, ami eszembe jut, hogy „de édes”. Minden, amit a kifejezés konnotatívságával bele lehet hallani: a naivitástól a jószívűségig.

Keresztes Ildikó helyett itt van a kismajma: Tóth Gabi, akinek saját stílusa nincs – ami a „zsűriskedést” illeti, vagy lehet, hogy kifejezetten azért fizetik, hogy Keresztes Ildikó karakterének gyenge árnyéka legyen. Sajnos a szókincsével nem sokra megy, gondolom erre ő is rájött, mert nagyon sikít, mutogat, röhög, visít. Azt még nem tudom pontosan, hogy értette, hogy, amit érez, az ki fog jönni, csak reménykedek, hogy a pisiszüneteket azért kihasználja majd. Szerintem mostanában hajzselééért ne menjünk drogériába, mert Magyarország készletét a hajára kente. A mellei kicsit hiányoztak a képernyőről, igazából annyira kellett neki, most meg jól elrejtette, de gondolom majd fontosabb momentumokkor azért villant egyet, hogy a velvet is tudjon miről írni.

És itt van nekünk Alföldi, akinél jobbat nem is halászhatott volna az rtlklub, hiszen augusztushuszadika óta, minden róla szól, de hát nyilván nem utána kérték fel, ki volt ez találva rendesen. Meg hát kellett valaki, akit vagy mindenki után vagy szeret, a lényeg, hogy semleges érzéseink ne legyenek és tudjunk miről FB bejegyzéseket írogatni, kommentelgetni, stb. Azt nyilván kitaláltuk, hogy ő a rossz zsaru szerepet kapta, bár az én ironikus lelkemhez ő áll a legközelebb, és szeretem, amikor valaki ilyen szofisztikáltan tud a jó meleg délre küldeni embereket. Hihi.

Na az X-faktor még azt is jól kitalálta, hogy ne csak az önjelölt adélok, meg bikicsunájok szórakoztassák a tévé előtt meredező népséget nettó másfél órában, hanem zenekarok is jöhessen zúzni a rock ’n rollt. Láttunk ebből is jót is rosszat is.

Így az első részben, ahogy az lenni szokott láttunk hideget-meleget, volt itt libabőr is meg sírva-röhögés is, pornósztár is, meg kellemes meglepetés is ízléstelen bermuda nadrágba és kockás ingbe csomagolva. TóthGabinak is sikerült nagy nehezen könnyeket produkálnia, és találkozhattunk Szikora internetes rajongótáborának énekelni nem tudó vezetőjével is.

Eszter volt ugye a kényes pont a műsor felénél, mert hát egyértelműen nem volt túl tiszta, amit művelt éneklés címszó alatt, viszont hát fiatal, jól mutat, szép a haja, hiába állítja nincs stílusa, vele lehetne mit kezdeni. Mer ugye ez kell a népnek. De Alföldivel értettem egyet: „szerintem egy ilyen plasztik kislányt láttunk és hallottunk.” Tömegpopsztárt simán lehetne belőle csinálni, következő tóthgabi simán lehet, csak csináltasson ciciket. „Tucat” – ahogy Alföldi mondta. De nincs benne semmi egyedi, semmi plusz, mint például az előtte szóló metál szolfézstanárnéninek „Oh my God!!!”-bárcsak hozzá járhattam volna szolfézsra abban a 8 évben, amit lehúztam a zeneiskolában.

 Szóval számítsunk a szokásosra: amikor már épp elveszítenénk a reményt a „mai fiatalságban” betotyog egy-két kellemes meglepetés, akikre pár hónap múlva rá sem ismerünk majd stylistoknak köszönhetően, és újabb példaképeinket fedezhetjük fel bennünk, és mehetünk nevezni az X-faktor 5-be, mer ha nekik sikerült, akkor nekünk is fog! A mentorok házából redbandita közvetít majd idén is, addig is jó szórakozást szombat esténként, én inkább leiszom magam.

Aki mégis jobb programot talált szombat este (mint én), az itt megnézheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr715503478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2013.09.09. 20:31:04

És majd jönnek szépen sorban a többi SMS vonzó karakterek:
-cigány
-külhoni magyar
-buzi
-nehéz sorsú
Stb.

kardinális 2013.09.09. 23:22:53

Ez köll' a magyar proletárnak. Zsibbadjon csak az agya, hogy könnyebb legyen "legálisan" kirabolni.
süti beállítások módosítása