Vampire Academy: Blood Sisters
2013. augusztus 18. írta: enbee

Vampire Academy: Blood Sisters

Az amerikai középiskolás fiúk nagy örömére hamar megoldódott a következő évi valentin-napi mizéria egyik felvonása: vidd a barátnődet moziba! Az első Vámpír Akadémia filmet ugyanis jó érzékkel 2014. február 14-én mutatják be a kinti mozikban. A Blood Sisters nevet viselő első rész ráadásul eléggé keményre is sikerült - már amennyire ezt egy trailer alapján meg lehet mondani - tehát még akár a srácok is élvezhetik. Minden esetre az akció jelenetek cseppet sem alkonyatosak, ami remek kiindulási pont.

VA_Blood_Sisters.jpg

A fenti plakáton a "vértestvérek", Lucy Fry (Lissa Dragomir) és Zoey Deutch (Rose Hathaway) látható, de rajtuk kívül mindenképpen meg kell még említeni néhány ismertebb színészt, akik a nevükkel becsalogathatnak olyan nézőket a mozikba, akik nem kifejezett rajongói a vámpíroknak, vagy éppenséggel a VA-nak. Tehát. A nem túl szimpatikus Victor Dashkovot Gabriel Byrne alakítja, az akadémia igazgatónőjét Olga Kurylenko, Tatiana királynőt pedig Joely Richarson kelti életre. A fiatalabb karaktereket a nagy áttörésre ácsingózó, kevésbé ismert színészekre bízták a készítők, hiszen a fent említett két színésznő mellett olyan nevek találhatóak még a stáblistán, mint Sami Gayle (Mia Rinaldi), Dominic Sherwood (Christian Ozera), Cameron Monaghan (Mason Ashford) és az orosz születésű Danila Kozlovsky (természetesen ő Dimitri Belikov).

Adrian még nem kapott szerepet a filmben, de remélem dögösebb pasit találnak majd a szerepére, mint az eddigi felhozatal. Zoey Deutch egyébként nagy telitalálatnak tűnik Rose szerepére, de ahogyan Mason nem elég sportos, és Dimitri nem elég "veszélyesen jópasis", úgy Lissa sem elég tündéri. Mármint nekem.

Készült a filmhez egyébként egy animált plakát, ami egyszerűségében nagyszerű, letisztult és látványos, egy szóval: bejövős.

És akkor a végén jöjjön a videó:

Megnézitek?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr45466143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása