Szigliget - Budapest Park - Magna Cum Laude
2013. augusztus 03. írta: Szilvásgombóc

Szigliget - Budapest Park - Magna Cum Laude

Enbeevel közös barátnőnkkel rendszeres látogatói voltunk a Magna Cum Laude koncerteknek. Az egyetemen az esti előadás végén már hallottuk, hogy ahogy a srácok már hangolnak, alig vártuk, hogy végre elhangozzon a mondat:"Akkor mára ennyit.". Már spuriztunk is át a ZP-be. Aztán barátnénk az egyik buli után elmondta, hogy nagy változás készülődik az életében, valami olyan, ami egy nő életében a legszebb dolog. Így aztán el-el maradoztunk a koncertekről. De jelentem visszatértünk!

941469_600259233327258_286364017_n.jpg

@facebook.com/magnacumlaude

Enbee a szülinapomra előre meglepett, a srácokat kaptam (bár ők erről nem tudtak). Elvitt Szigligetre, ahol az MCL akusztikus koncertet adtak. (Ezúton is Köszönöm, még egyszer!) Most képzeljétek csak el, fent a várban hatalmas embertömeg, még a várfalon is ülnek, oldalról is rengetegen szegélyezik a színpadot. Idősek, fiatalok, baráti társaságok, családok (kisbabákkal - kisgyerekekkel), naplemente és langyos idő. Hmm nagyon jó volt.

MCL_1.jpg

Akusztikusan előadott Magna dalok. Míg a szülők táncolnak, énekelnek, a gyerekek a színpad mögött fakardokkal és fa pajzsokkal lovagosdit játszanak Hangulatos, meghitt, családias. Misi a Magnatofont zongorakísérettel énekelte (készítettem videót, sajnos nem lett a legjobb minőség, de hangulatot visszaadja).

Tegnap este pedig egy hamisítatlan MCL koncertet adtak a Budapest Parkban. Este 8 kor kezdtek és rögtön felrobbantották a közönséget a Mid nem voltam még neked című számmal. Innentől pedig nem volt megállás, a közönség az utolsó pillanatig tombolt a két órás nagy koncerten. Hangosan énekelt, ugrált, tapsolt. Itt is telt ház volt csak úgy, mint Szigligeten. 

999994_631580783528436_994122665_n.jpg@facebook.com/magnacumlaude

Misi szokása szerint a Vidéki sanzont a közönség között járkálva énekelte, aztán szót kapott Tibike; az Úgy szeress című dalt, majd Misa az Előre bocsánat Dézit adta elő. Fergeteges, magnatikus volt a hangulat, ezt a bulit már enbeevel közös barátnőnkkel ketten tomboltuk végig kb. a hatodik sorban. A koncert 10 órakor fejeződött be (akkor kellett befejezni), a közönség még hosszú percekig skandálta "Vissza-Vissza", "Gyertek ki-Gyertek ki", de már csak a bontást kezdték meg.

A következő budapesti koncert szeptember 11-én lesz a Budai Várban a Budavári Borfesztiválon a PORT.hu színpadán. Végezetül pedig a zenekar legújabb klippje augusztus 1-én került bemutatásra. A videóban a idősebb srácokat neves magyar formálják meg. Íme a Köszönet.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr435443432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása