Ki lesz Christian Grey?
2013. július 16. írta: redbandita

Ki lesz Christian Grey?

Hónapok óta folyik a találgatás, kik legyenek A szürke ötven árnyalata című bestseller adaptáció főszereplői. Miután számos hollywoodi húzónév fölmerült mind a férfi, mind női hős karakterével kapcsolatban, most Paul Walker került a célkeresztbe. A Halálos iramban-sorozat sztárja valóban alkalmasnak tűnik Christian Grey megformálására: veszedelmesen jóképű, tekintete perzsel, kisportolt, és megvan benne az a titokzatosság, ami megborzongatja a hölgyeket. Walker nem zárkózik el a feladat elől, de attól teszi függővé, igent mond-e, hogy ki játssza a hősnőt, Anastasia Steele-t. "Iszonyú erős kémiának kell működnie közöttünk, különben az egész semmit sem ér - magyarázza a színész. - Ezt nem lehet erőltetni, de még eljátszani sem: vagy ott van, vagy nincs."

Jordana+Brewster+Paul+Walker+Fast+Furious+qoimgKCT4rTx.jpg

Ha szerződtetik Walkert az álomszerepre, adja magát a lehetőség, hogy Jordana Brewster játssza Anastasiát. Az anyai ágon brazil származású színésznő alakítja Walker karakterének szerelmét és gyermekének anyját a Halálos iramban-sorozatban, s bár a színésznő jó tíz évvel idősebb a regénybeli hősnőnél, sokat nyom a latban, hogy már jó ideje megvan közöttük az a bizonyos kémia.

Amerikában a premierre 2014. júliusában fog sor kerülni, nálunk még nincs dátum, de a forgalmazó az UIP Duna Film lesz.

A könyvről anno Enbee írt nektek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr245407473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása