Interjú a Haven sztárjával
2013. július 07. írta: redbandita

Interjú a Haven sztárjával

EEric_Balfour_1.jpgric Balfour a Haven bajkeverőjeként időnként belekeveredik egy-egy nyomozásba, a kezelhetetlennek tűnő férfi azonban több mint egy átlagos „falu bolondja”. A titokzatos múlttal rendelkező Audrey és a sérthetetlennek tűnő Nathan románcában ugyanis ő a felesleges harmadik, aki bizony nem könnyen adja fel. Ráadásul képes arra, amire senki más: meg tudja szüntetni a képességektől szenvedő városlakók szenvedéseit azzal, hogy elveszi ezeket a közel sem hétköznapi tulajdonságokat. A színész korábban olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Sírhant Művek, a Monk – A flúgos nyomozó és a 24. Most a Universal Channel sorozatában átélt élményeiről mesél.

Szeretnél olyan képességeket, mint amilyenek a karakterednek vannak?

Lucas Bryanttel szemben előnyben vagyok, hiszen az ő karaktere, Nathan nem érez semmit. A fájdalmat se, de ugyanakkor olyan alapvető emberi dolgok kimaradnak számára, amik fontosak lennének. Az én képességem az a sorozatban, hogy eltüntessem a képességeiktől szenvedő emberek válláról a fölösleges terhet.

Éreztél vagy láttál már valami paranormális jelenséget életedben?

Igen, láttam. Ha engem kérdezel, ezek a dolgok igenis lehetségesek. Voltam már olyan helyzetben, hogy nem tudtam magyarázatot adni a körülöttem lezajló történésekre. Mindig is szerettem ezzel a témával foglalkozni, kiskoromban például szellemirtó akartam lenni. Abban reménykedtem, hogy valamikor a közeljövőben az egyikük nyugdíjba megy, mondjuk Venkman, aki az élet más dolgai felé is kacsintgatott. Folyton az járt a fejemben, hogy szellemekre akarok vadászni. Hittem is a természetfelettiben, hiszen ha nincsenek túlvilági lények, akkor hogy szaladgálhatnék protonágyúval a kezemben?

Itt a harmadik évad, szépen kialakult mára a Haven koncepciója. Melyik másik sorozathoz hasonlítanád a műsort?

Nem hasonlítanám egyikhez sem. Mi jobban visszanyúlunk a horrorsorozatok gyökereihez, ahhoz a vonalhoz, amit az X-akták képviselt. A Haven sötétebb hangvételű, mint a többi természetfeletti témát boncolgató széria, drámaibb eseményeknek lehetnek szemtanúi a nézőink. Ráadásul a Havent klasszikus módszerekkel forgatjuk, így az operatőreink filmtekercses felvevőgépeket használnak. Ez a tévéiparban azt hiszem egyedülálló dolog!

A forgatás milyen szellemben zajlik, van olyan pillanat, amire szívesen emlékszel vissza?

Imádok a többiekkel dolgozni, jóban vagyunk egymással, sokszor ugratjuk a másikat. Előfordul, hogy a szabadidejét is együtt tölti a stáb, volt olyan, hogy egész hétvégekre elmentünk raftingolni. A stáb Nova Skociában lakik, az időjárás pedig olyan kedvező volt ebben a szezonban, hogy úgy éreztük magunkat, mint egy nyári táborban. Esténként többnyire Emily Rose (Audrey) házába mentünk át kártyázni, aki mutatott nekünk egy új játékot. És általában úgy tönkrevert minket, hogy öröm volt nézni. Lucas Bryant viszont nagyon odavan magáért, imádja, ha a képernyőn lehet. Néha a szabadnapomon hív fel, hogy menjek gyorsan, nézzem meg az új jelenetét, mert most tényleg nagyot alakít.

Üzensz valamit a sorozat rajongóinak?

Köszönjük, hogy nézitek a sorozatot, annak ellenére is, igazából ritkán találkozhatunk. Mivel többnyire a külvilágtól elzárva forgatunk, így ritkán kapunk közvetlen visszajelzést arról, hogy a közönségnek hogy tetszik a sorozat. A tavalyi Comic-Conon, San Diegóban volt egy panelünk a Syfynak köszönhetően, és rengetegen jöttek. Teljesen sokkolt minket, hogy tényleg mennyien követik és szeretik a sorozatot, nagyon sokan álltak sorba az aláírásunkért. Ezért pedig mindannyian hálásak vagyunk.

Forrás: Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr835398729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása