Péterfy Bori új szerepben a Belvárosi Színházban
2013. május 11. írta: redbandita

Péterfy Bori új szerepben a Belvárosi Színházban

2013. május 21-én debütál Péterfy Bori az Orlai Produkciós Iroda nagysikerrel futó darabjában, a Kramer kontra Kramerben. A művésznő Kovács Patríciától veszi át a szerepet, aki hamarosan anyai örömök elé néz.

FF_00376_k.jpg

A 2012 nyarán bemutatott Kramer kontra Kramer című darab, az Orlai Produkciós Iroda egyik sikerdarabja. Annak témája és a színészi alakítások rendkívül erőteljesek és hatásosak. Eddig több, mint 20 000 nézőt vonzott a Belvárosi Színházba, akik Kovács Patríciát és Nagy Ervint láthatták a főbb szerepekben. Ezen időszak alatt, közel ötven előadásban szerepeltek együtt, de idén tavasztól Kovács Patrícia úgy döntött, hogy a színházi munkáját egy időre a gyermekvárás és nevelés váltja fel.

Ezért 2013. május 21-én Joanna Kramer szerepébe Péterfy Bori bújik, aki a Nemzeti Színház távozó színésznője és a Pétery Bori & Love band énekese. Így fogalmazott a felkérés kapcsán:

„A szerep, úgy érzem, egyszerűen telitalálat most nekem. Mintha mindent tudnék Johannáról és arról a helyzetről, hogy milyen, amikor családanyaként kell szembesülni azzal, hogy most már egy új rendszerben kell megtalálni önmagad. Úgy érzem, értem őt. Az én gyerekem is most két éves, pont mint az előadás első jelenetében Billy. Nem is jöhetett volna jobbkor ez a szerep.”

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr735296605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása