Ben Stiller új filmje máris rekorder
2013. április 27. írta: redbandita

Ben Stiller új filmje máris rekorder

Csak karácsonykor kerül a mozikba, de Ben Stiller új, különleges vígjátéka, a Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty) máris rekorder: producerei kivételesen régóta, 1996 óta próbálták tető alá hozni a kalandos komédiát. Steven Spielberg, Ron Howard és Gore Verbinski is dolgozott az előkészítésén, a főszerep eljátszására pedig felkészült Jim Carrey, Owen Wilson és Johnny Depp is. Végül Ben Stiller szerződött rá, hogy eljátssza az álmodozó képszerkesztő szerepét, aki egy elveszett negatív után nyomozva bejárja a világot, és közben végre nem a saját fejében, hanem a valóságban történnek vele csodálatos, izgalmas és meghökkentő dolgok. Stiller csupán egy feltétellel vállalta a főszerepet: ha a rendező is ő lehet – így irányíthatja végül ő a 90 millió dolláros költségvetésű forgatást.

Walther_Mitty_titkos_elete_jelenetfoto.jpgIntercom

A munka csöppet sem kényelmes: a stáb New York mellett Izlandon és Grönlandon is forgatott. Stiller 2008-ban rendezett utoljára: a Trópusi vihar hatalmas siker lett. Azóta Amerika egy legnépszerűbb komikus színésze elsősorban rendezőnek tartja magát, csak muszájból játszik, és az új, nagy lehetőségre várt. Úgy látszik, Walter Mitty szerepének eljátszása az – a filmet forgalmazó Twentieth Century Fox úgy látja, hogy, bár sokkal viccesebb, kedvesebb formában, a Walter Mitty titkos élete lehet az idei Pi élete: a következő nagy meglepetés, melyet egyszerre dicsér a kritika és imád a közönség.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr355249470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása