Mától indul a PubHunter nyereményjátéka - Fesztivál belépő az éjszakai élet királyainak
2013. április 10. írta: redbandita

Mától indul a PubHunter nyereményjátéka - Fesztivál belépő az éjszakai élet királyainak

2013-01-11-17.33.36.pngAz Android és iOS telefonokon is elérhető, kocsma- és bulikereső közösségi alkalmazásban eddig is lehetőség volt az egyes szórakozóhelyekre történő bejelentkezésre, értékelésre, azonban a mától induló nyereményjáték keretében már Balaton Sound és SZIN bérletekkel is jutalmazzák a legnagyobb aktivitást mutató „kocsmavadászokat” a készítők.

Az offline is használható alkalmazás egy folyamatosan növekvő és frissülő, jelenleg több, mint 1500 szórakozóhelyet tartalmazó adatbázisra épül, melyben név, távolság, árfekvés és felszereltség is szerint kereshetünk. Emellett az aktuális bulik között is kereshetünk, megtalálva az ízlésünknek leginkább megfelelőt, sőt az aktuális italakciókról is idejében értesülhetünk.

Az egyes helyekre megérkezve becsekkolhatunk, így az alkalmazást használó ismerőseink azonnal láthatják, merre keressenek minket az éjszakában. A becsekkolásokat ráadásul „érmékkel” is jutalmazza a PubHunter, melyeket a későbbiekben további kedvezményekre válthat be a szorgos gyűjtögető.

A mától induló, három héten keresztül zajló nyereményjáték keretében azonban még ennél is nagyobb a tét: a hetente legtöbbet becsekkoló felhasználók egy-egy Balaton Sound bérlettel lesznek gazdagabbak, míg a dobogó legfelső fokára fel nem férők között három SZIN bérletet sorsolunk ki. A jelenlegi nyereményjátékról és szabályairól az alkalmazás Facebook oldalán (www.facebook.com/pubhunterapp) találtok további információkat, de a későbbi játékok és akciók miatt is érdemes újra és újra felkeresni azt.

Ez azonban még csak a kezdet. Új színteret adva az egyetemek közti rivalizálásnak, hamarosan egyetemek közti becsekkolási verseny indul, ahol a felhasználók az alkalmazásprofiljukban megadott felsőoktatási intézmény számára gyűjtik a pontokat. A győztes egyetem közössége számára a PubHunter készítői bulit szerveznek, természetesen további meglepetésekkel együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr655215155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása