Legjobb barátnők hétvége a Disney Csatornán
2013. április 05. írta: redbandita

Legjobb barátnők hétvége a Disney Csatornán

A Indul a Risza_3evad (1).jpgDisney Csatorna tökéletes csajos programmal készül az április 6-i hétvégére, és az Indul a Risza! cserfes barátnőinek legjobb kalandjait tűzi műsorra. CeCe és Rocky BFF programján nem csak a harmadik évad vadiúj részei debütálnak, de kedvenc sztorijaikat is felelevenítik a táncos csajok.

 Április 6-án CeCe és Rocky garantálja a szórakozást a Disney Csatornán: ismét hihetetlen bonyodalmakba keverednek a bajos lányok, mivel egy chicagói meghallgatáson CeCe lefagy a koreográfia kellős közepén, így csak Rockyt veszik fel. Rocky persze nem akar CeCe nélkül táncolni ezért mindent bevett Garynél, hogy meggyőzze a változtatásról. 

 Ha kíváncsi vagy CeCe és Rocky hogyan jön ki a slamasztikából, csatlakozz az Indul a Risza! bandájához április 6-án, szombaton 12:40-kor a Disney Csatornán!

Hír forrása: Merlin Communication

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr345205101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása