Három új sorozatot kínál a magyar humorcsatorna
2013. március 21. írta: redbandita

Három új sorozatot kínál a magyar humorcsatorna

Szex hármasban, reménytelenül elrontott randik, egymásba gabalyodó baráti társaságok – a tavaszi hormonbomba a Comedy Centralra is megérkezett. Három új BBC sorozattal rukkol elő Magyarország egyetlen humorcsatornája áprilisban, amelyek sokban különböznek ugyan, egyvalami azonban közös: a testi szerelem gondolata átlagosan két másodpercenként bukkan fel bennük. A Coupling, a Threesome és a How not to live your life bemutatásán túl a második évaddal folytatódik a nagysikerű Happy Endigs – Fuss el véle című szitkom, valamint a nyolcadik évaddal jelentkezik a saját gyártású Comedy Central bemutatja.

coupling.jpeg

A Coupling (Páran párban) egy baráti társaság története, a lehető legelborultabb angol humorral tálalva. Csapatunkban öregedő nimfomán, megrögzött agglegény, harcos feminista és skalpvadász is helyet kapott. Ebben a körben mindenki volt már mindenkivel, vagy éppen ellenkezőleg, csak szeretne lenni, ha pedig már megtörtént a dolog, szívesen visszacsinálná. A szex és a párkapcsolatok buktatói körül forog a történet, néha kissé altestien, de mindig elgondolkodtató, intelligens módon. Tavasz derekától a magyar nézők is élvezhetik a Coupling poénjait a szerda esti csajos műsorfolyam részeként.

Még furcsább kommunát alkotnak a Threesome szereplői. A ’30-as évek elején járó barátok – a meleg, a nő és a szerelmes pasi – egy kivételesen durva estén az ágyban kötnek ki, aminek terhesség lesz a vége. Közösen úgy döntenek, hogy felnevelik a kicsit, legyenek bármilyen furcsák a körülmények.

Ugyancsak április közepén startol a How not to live your life (Hogy ne éld az életed), amely a randizást és a főszereplő totálisan elrontott életét mutatja be.

Az újdonságokon túl a Comedy Central folytatja az előző év szenzációját, a Happy Endings – Fuss el véle sorozatot. Április harmadikától a chicagói fiatalok élete hihetetlen fordulatokat vesz a második évadban. Ne higgyék, hogy minden megy tovább a megszokott módon!

A hazai humor kedvelői számára jó hír, hogy tavasszal új részekkel jelentkezik a számos ifjú tehetséget felemelő Comedy Central bemutatja. A műfajteremtő műsor már a nyolcadik évadánál tart – jelezve, hogy valóban sírva szeret vigadni a magyar. Ebben az esetben a nevetéstől sírva.

Hír forrása: Red Lemon

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr105162485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása