Konyha-klip halálfejekkel és fúvósokkal
2013. március 19. írta: redbandita

Konyha-klip halálfejekkel és fúvósokkal

Negyedik klipjét is elkészítette Konyhanyelv című debütáló lemezéhez a Konyha, ezúttal a Kitakar dalt filmesítették meg. A zenekar az iSKOLA klubos koncertjét örökítette meg egy kamerával, ahol a dalokat halálfejes arcfeséssel adták elő az együttes tagjai. Szepesi Mátyás és csapata – immáron maszk nélkül – legközelebb a Muzikum Klub színpadán látható.

- Ahogy a Kiskifli animációs klipjének ötlete is csak egy ökörködésnek indult egy chat-ablakban, így most sem terveztük, hogy klipet fogunk forgatni a Kitakar című dalra – mondta Szepesi Mátyás, a Konyha énekes-gitáros-dalszerzője. - Csupán magunknak és unokáinknak akartuk megörökíteni az iSKOLÁban adott koncertünket, mivel eddig még nem játszottunk sem fúvósokkal, sem halálfejes arcfestés alatt. A maszkírozás előzménye, hogy a hely rászervezte a koncertünkre a MOME farsangját, aminek eleinte nem örültünk, utána viszont „ha lúd, legyen kövér“ alapon megkértük egyik barátnénkat, hogy dekoráljon ki minket az alkalomhoz illően. Az este finoman szólva tartalmasra, a felvett alapanyag pedig ennek megfelelően annyira súlyosra sikerült, hogy egy délelőtt alatt össze is állt belőle a videó.

A fúvósokat Subicz Gábor (PASO, Modern Art Orchestra, stb.) hangszerelte és - bár a koncerten egy alkalmi fúvósszekcióval (Cserta Balázs - szaxofon, Szilágyi Gábor – pozan) szólaltatta meg - a lemezen hallható mind a hét szólamot egyedül játszotta fel trombitán, szárnykürtön és mellofonon.

A Konyha zenekar következő koncertje március 21-én, csütörtökön este 21 órakor lesz a budapesti Muzikum Klubban, ahol vendégként szintén színpadra áll – a lemezbemutatóról igazoltan távol maradó – Egyedi Péter (Óriás, IHM).

Hír forrása: PR Garden

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr305162473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása