Azt hitték részeg Mark Wahlberg
2013. február 27. írta: redbandita

Azt hitték részeg Mark Wahlberg

Mindenki azt hitte, hogy egy kicsit a pohár fenekére nézett Mark Wahlberg, mielőtt interjút adott Graham Nortonnak a UK TV műsorában, ám ez nagy tévedés. Wahlberggel küzdelmes ifjúsága idején valóban előfordult, hogy felöntött a garatra, ám négygyerekes családapaként ez már nem történhet meg vele - vagy ha netán mégis, akkor sem élő adásban. De akkor miért ült a korosodó brit műsorvezető ölébe, és miért simogatta a mellkasát? A megfejtés egyszerű: viccből.

pain-gain-feat.jpgPain&Gain című filmből

"Viccesek akartunk lenni, tetszik tudni, mint egy vígjátékban - magyarázza a színész legújabb interjújában. - Csak hát nem úgy sült el a dolog, ahogy szerettük volna."

Wahlberg hamarosan a Transformers 4-ben (hazai bemutató 2014 nyara) áll a kamerák elé, amely Michael Bay rendező szerint egy új robotos trilógia nyitódarabja lesz. Előtte azonban az ugyancsak Bay által rendezett Izomagyak (hazai bemutató 2013 augusztus) című "tarantinós" stílusú filmben lesz látható: Dwayne Johnsonnal együtt testépítőket alakítanak, akik emberrablásból szeretnének meggazdagodni, ám merész kezdeményezésük véres káoszba torkollik, mert a sok szteroidtól bal kezük nem tudja, mit csinál a jobb.

Maga a show megnézhető a Youtube-on itt.

Forrás: UIP Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr445108894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása