X-Faktor 12.15. - A tét a döntőbe jutás - A tizedik élő show
2012. december 16. írta: redbandita

X-Faktor 12.15. - A tét a döntőbe jutás - A tizedik élő show

Elérkeztünk az utolsó adások egyikéhez, már csak egy icipici lépés választ el minket attól, hogy megtudjuk ki lesz a harmadik X Faktor győztese. Azt gondolom, hogy tegnap este a papírforma igazolódott, és egy elképesztő adásra számíthatunk ma este, mivel a mezőny két legjobbja énekel az első helyért. Antal Timi és Oláh Gergő mentorai és rajongói izgulhatnak ma este, az utolsó élő showban, amikor kiderül ki nyeri meg a főnyereményt. De azért ejtsünk néhány szót arról a 18 éves lányról, aki harmadik helyezettként végzett, mert az is nagy eredmény. Csobot Adél már a legelső válogatón bevéste magát a nézők és Malek Miklós fejébe és elég nagy átalakuláson ment át az elmúlt hónapokban, még én magam is kezdtem megkedvelni, pedig azt hittem ez lehetetlen.

1049805_1355604931_960x570_000000.jpg

RTL Klub

Elsőként egy közös produkciót láthattunk, méghozzá egy X-Faktor győztes banda dalát, ez nem volt más, mint a One Direction One Thing-je.

Az énekesek először egy olyan dalt énekeltek el, amivel anno bemutatkoztak a mentorok előtt. Így Antal Timi a Mercy-vel állt újra színpadra.

Aztán következett Oláh Gergő, aki már az első válogatón is mély benyomást tett a zsűrire, Stevie Wonder: Part Time Lover című örökzöldjével. Főleg miután elmondta, hogy eddig közmunkásként gereblyézett Salgótarjánban.

A kört Csobot Adél zárta, aki egyik legjobban sikerült dalát hozta, Caro Emerald: That Man, amivel már akkor is nagy feltűnést keltett.

A második részben duettek következtek. Elsőként Antal Timi és Kasza Tibor, a Crystal együttes egy régi slágerével, az Amíg csak élekkel.

Oláh Gergő Bebével énekelte el a Back II Black: Tevagyazakitalegjobban című dalát, de Gergő valamiért eléggé meg volt illetődve.

Utolsóként Csobot Adél és Bery következett, egy óriási slágerrel, az Egyedül-el. Fiatalabbaknak mondom, hogy ez elég nagy sláger volt a maga idejében.

Még egy harmadik dalt is el kellett énekelni, és sokaknak ez sikerült a legjobban. Timi például Whitney Houston: Run To You című dalával érkezett, és nagyon jól megoldotta a dolgot.

Gergő Michael Jackson Billie Jeanjének feldolgozásával állt elénk és a mentorok elé, ami szerintem nagyon jól állt neki.

Majd következett Csobot Adél, aki egy új oldalát is megmutatta, egy komolyabbat, egy felnőttesebbet és jól állt neki.

Az este folyamán két extra produkció volt, az egyik (már elnézést) de általam nem igazán ismert Viva Starr Medley című dala volt.

Takács Nikolas pedig egyik dalának (A boldogság te vagy) újragondolt verziójával lepett meg minket, amit ezúttal egy férfi kórussal énekelt.

Sajnos annakellenére, hogy mindenki nagyon ügyes volt, az est végén valakinek mégis távoznia kellett. A biztos továbbjutó Antal Timi volt, és ekkor már egyértelmű volt, hogy az általam hetek óta emlegetett Antal Timi- Oláh Gergő döntő fog bekövetkezni. Így is lett. Szép volt Adél, nem gondoltam volna, de a végére még én is megkedveltem a stílusod :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr874967903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása