Új, készségfejlesztő műsor a Disney Csatornán
2012. december 09. írta: redbandita

Új, készségfejlesztő műsor a Disney Csatornán

December 10-én, hétfőn, 16:00 órakor kezdetét veszi (majd minden nap, ugyanebben az időpontban újra jelentkezik) a Disney Csatorna kreatív szakköre, a LÉGY KREATÍV! A vadiúj sorozat a „Légy kreatív” többszörösen díjnyertes művészeti műsor, amelynek célja, hogy fejlessze a gyerekek kreativitását, és segítsen feloldani gátlásaikat. Minden epizódban valami új alkotás készül a stúdióban, ahol hatalmas ceruza- és festéktartók közt zajlik a műsor, színvonalas vizuális élményt és inspirációt nyújtva a nézőknek.

Legy Kreativ (2).jpgA sorozat nem csak gyerekeknek, a felnőtteknek is élvezetes kikapcsolódás, ráadásul sok hasznos tippel és ötlettel szolgál, melyeket könnyedén használhatnak a karácsonyi dekorációnál vagy esetleg egy személyes ajándék elkészítésekor. Az egész család felkészülhet, hogy decemberben összemaszatolja magát! Mindenki ragadjon ecsetet, és délutánonként alkossunk és pacsmagoljunk együtt a Légy Kreatív csapatával! Ne feledjük: nem kell nagy művésznek lenni ahhoz, hogy nagyszerű művészek legyünk!

Forrás: Merlin Communication Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1004957900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása