Premierfilmek a 48.héten
2012. november 30. írta: redbandita

Premierfilmek a 48.héten

A héten több film is a mozikba kerül, de én mégis a legjobban egy animációs filmet várok. Ti?

  • Az öt legenda
  • A gyilkos médium
  • Monte Wildhorn csodálatos nyara
  • Crulc, a túlvilágra vezető út
  • Robert Michum halott!
  • A tenger törvénye

premier48.jpg

A gyilkos médium (Red Lights)

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley (Cillian Murphy) azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt. Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

16 éven aluliak számára nem ajánlott

A tenger törvénye

Sara (Timnit T.) fiával Észak-Afrikából menekült várandós asszony, aki hamarosan életet ad kislányának Guilietta és Filippo garázsában. Guiletta mindent kockára tesz, hogy segítsen Sarán.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

Az öt legenda (Rise Of Guardians)

Vajon van Húsvéti Nyuszi? És Mikulás? És Fogtündér? És Homokember? Hát persze! Vannak, amíg van gyermek, aki hisz bennük. Igen ám, de a gonosz Szurok azt szeretné, ha a gyermekek csak benne hinnének. Vagyis a mumusban. Ezért aztán az álmokból rémálmokat csinál, az örömből félelmet, a fényből sötétséget. Így az "őrzők", a gyermekálmok védelmezői nagy veszélybe kerülnek. Ám akad egy új segítségük, egy új őrző, Dér Jankó, az ötödik legenda.

6 éven aluliak számára nem ajánlott

Crulc, a túlvilágra vezető út

Az esetet, maga a főszereplő meséli el a túlvilágról. Az animációnak egy másik elbeszélője is van: Jamie Sives. Ő akkor veszi át a szót, amikor Crulic agyműködése már zavaros. Anca Damian animációs filmje.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

Monte Wildhorn csodálatos nyara

Monte Wildhorn (Morgan Freeman) életunt, mogorva fráter. Egy csendes szigetre költözik, hogy ihletét és életkedvét visszaszerezve ismét írásba fogjon. A férfi idővel felfedezi az élet napos oldalát.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

Robert Michum halott!

Franky a munkanélküli színész és Arsene az ambiciózus ügynök, egy lopott autóval átutaznak Európán. Arsene (Olivier Gourmet) egy titokzatos forgatókönyvet akar eladni egy egykor híres rendezőnek.

12 éven aluliak számára nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr984941265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása