Channing Tatum nem csak szexi, romantikus is
2012. november 24. írta: redbandita

Channing Tatum nem csak szexi, romantikus is

Egy darabig most minden Channing Tatumról szól, akit a People magazin a legszexibb férfinak választott. Ez egy kicsit bosszantja a sztár feleségét, Jenna Dewan színésznőt, akinek nem tetszik, hogy a nagy sztárolás közben megfeledkeznek arról, férjének lelke is van. Méghozzá mekkora!

channing-tatum-people-sexie.jpg

"Channing szuperromantikus, és nyitott a spiritualitás iránt is - áradozik Jenna. - Szóval nem csak szexi meg kigyúrt, hanem nagyon mély érzelmei is vannak. Ráadásul hihetetlenül jól kijön a gyerekekkel, ezért biztos vagyok benne, hogy tökéletes apa lesz!"

Channing Tatumot legközelebb a G.I. Joe - Megtorlás (2013. április) főszerepében láthatjuk. A jó hír az, hogy miatta kellett utóforgatást elrendelni, mert a tesztvetítéseken az derült ki, hogy a közönség szeretné, ha több jelenetben láthatná kedvencét.

Forrás:UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr894920638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása