Premierfilmek a 46. héten
2012. november 14. írta: redbandita

Premierfilmek a 46. héten

Bár sok filmet bemutatnak a héten, szerintem nem is kérdés, hogy a legnagyobb siker a Twilight új (és egyben befejező) része.

premier46.jpg

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész - Twilight Breaking Dawn Part II

Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa. Az első rész kritikája itt olvasható, fel szeretnéd eleveníteni.

16 éven aluliaknak nem ajánlott

Amíg alszol

Spanyol horrorfilm, ahol César (Luis Tosar) portás egy apartmanházban, aki mások fájdalmából táplálkozik. Élete nem lehet teljes, míg le nem töröli egyszer s mindenkorra a házban lakó, optimista Clara arcáról a mosolyt.

18 éven aluliaknak nem ajánlott

Ez nem egy film

Jafar Panahi rendező húsz évre el van tiltva minden filmes alkotói tevékenységtől. A börtönbüntetésének kiszabását váró Panahi bebizonyítja, hogy egy alkotó kezét nem lehet gúzsba kötni. Iráni dokumentumfilm.

12 éven aluliaknak nem ajánlott

IV. Henrik - Navarra királya

Franciaország, 1563. A protestánsok és a katolikusok a vallást használják fel terület- és hatalomszerzési vágyaik beteljesítéséhez. A protestánsok vezetője Navarrai Henrik (Julien Boisselier).

16 éven aluliaknak nem ajánlott

Marieke, Marieke

Anya és lánya a fürdőkádban játszanak. Marieke megkérdezi, hogy apa már örökre halott lesz, vagy később visszajön? Az anya arca megmerevedik, leolvasható róla a sötét titok. Sophie Schoukens filmje.

12 éven aluliaknak nem ajánlott

Némó nyomában 3D (Finding Nemo)

A nagy sikerű Disney/Pixar film újra mozikba kerül, ezúttal már 3D-ben. Korábban már írtam róla, mert az egyik nagy kedvencem. Az élet a Nagy Zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Pizsi, s erre próbálja tanítani egyetlen fiát, Némót is. Ám az ifjonc azonnal olyan bajba kerül, amiből egyedül nem tud kimászni.

Korhatár nélkül megtekinthető

Popper Péter: állatokról, emberekről - Fantáziák a kutyáról

"2001 tavaszán megkérdeztem Popper Pétert, mit gondol az ember és a kutya viszonyáról. Ez a film ennek az interjúnak a rövidített változata. Igyekeztem megtartani azt a gondolatmenetet, ahogy ő, a megadott témához alkalmazva fűzte új sorba a történeteit. Állatokról. Emberekről. Nem is film, nem is interjú, hanem egy gondolatmenet." - Mógor Ági

12 éven aluliaknak nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr54941797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása