Shopping programajánló csajoknak :)
2012. november 12. írta: .loretta

Shopping programajánló csajoknak :)

Egyre elterjedtebben a garage store-októl kezdve, a "mindenkinek van egy zsák ruhája a szekrény alján, amit nem használ, gyertek nézzük meg együtt őket, hátha a másiknak még jó lesz!". Volt ilyen nyáron a holdudvarban, nemrégiben az akváriumban (nekem még mindig picit gödör, majdnem azt írtam), és lesz megint a grundon. Erről szól ez a kis ajánló.

292791_118404738316443_1355889116_n.jpg

Eladónak sajnos már nem, de vevőnek mindenképp szeretettel várnak mindenkit november 17.-én a grundon a Preloved Hungary rajongói, akik nehéz szívvel ugyan, de úgy döntöttek, hogy megválnak régi kedvenc ruhadarabjaiktól. Mind megununk olyan ruhákat, amik bizony a szívünkhöz nőttek, és ha már nem is hordjuk nehezen szakadunk el tőle. Rakosgatjuk a szekrényben feljebb-lejjebb, de magunknak sem valljuk be, hogy ha már 2 éve nem volt rajtunk, mit keres ott...

Ezért a Preloved Hungary egy olyan új kezdeményezés, amely nem egy egyszerű ruhabörzét szervez, hanem olyan ruhatulajdonosok gyűjtőhelye is, akik szeretnének új, szerető gazdát találni kis kedvenceiknek, és jó helyen tudni azokat.

Gyertek, nézegessetek, igyatok egy teát, forró csokit, forralt bort, beszélgessetek, és keresgessetek! :)

November 17.

15:00-19:00

A GRUND: Corvin Negyed,
Nagytemplom utca 30.

Az eseményt itt találjátok, tessék csatlakozni, barátnőket hívni! Egyébként a lelkesebb eladók portékáiból is szemezgethettek már!

Aki pedig most lemaradt, de eladni szeretne, érdemes eljönni, megnézni, csatlakozni, és legközelebb időben tud értesülni! :)

Minket meg like-olni tessék!

pop like.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr14898459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása