Utolsó évadába kezd a Jersey Shore
2012. október 21. írta: redbandita

Utolsó évadába kezd a Jersey Shore

Az utolsó adag Jersey Shore-t kezdi vetíteni október 21-én, vasárnap este 22:55-től az MTV Hungary. A nyolc olasz-amerikai fiatal kritikátlan bulizásait bemutató suttyóreality történelmet írt pályafutásának hat éve alatt. A szereplők világszerte ismert sztárok lettek a sorozatnak köszönhetően, bulizásaik során több városból kitiltották őket, az Amerikában méltán népszerűtlen, demagóg elveket valló Aggódó Szülők Tanácsának tagjait pedig többször agyvérzés-közeli állapotba hozták. A ház, ahol laknak a guidók és guidák, mára egyfajta zarándokhellyé vált: a fist-pump, a barnítás és a megdöbbentő pillanatok otthonát fiatalok ezrei látogatják meg nyaranta. Az utolsó évad méltó lezárása lesz a televíziózás egy megkerülhetetlen szakaszának, így nem lesz hiány drámában és meglepő fordulatokban sem: Deena a pasiját hiányolja, Snooki sokkolja a társaságot terhességével, Helyzet Mike a rehab után próbál ellenállni a drogok hívásának, sőt, a Jersey Shore történetének legdurvább veszekedésének is tanúi lehetünk, mielőtt végleg elbúcsúzik a sorozat.

JS6 webposter.jpg.jpg

Aggodalomra persze semmi ok: a Jersey Shore ugyan elbúcsúzik a hatodik évaddal, a szereplők azonban nem távoznak a képernyőkről. Az MTV ugyanis két spinoffot is forgat a csatorna történetének legsikeresebb sorozatához, amelynek előző öt évada folyamatosan első helyet ért el a 12-34 év közötti célcsoportnál: a Pauly D DJ-karrierjének kiépítését bemutató Pauly D Project mellett a nemrég gyermeket szült Snooki és legjobb barátnője, JWoww közösen teszik próbára a legkülönbözőbb emberek idegeit a környezetükben. Emellett pedig készült brit verzió is Geordie Shore címmel, sőt, előkészületben van a spanyol kiadás, amely a Gandia Shore nevet kapta.

Október 21-én, vasárnap este 22:55-kor kapcsolj az MTV Hungary-re és nézd meg a Jersey Shore utolsó szezonját is – ebből a buliból nem érdemes kimaradni!

Forrás: Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr364857007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása