Mi várható idén ősszel? - Újoncok
2012. szeptember 12. írta: enbee

Mi várható idén ősszel? - Újoncok

Az őszi évad beindulásával nem csak régi sorozatok térnek vissza a képernyőre, de új produkciók is bemutatkoznak. Az újoncok többsége a második évadot nem fogja megélni, sőt lesznek olyanok is, akik már az első pár rész után kukába kerülnek, mert a hozzá fűzött reményeket nem sikerült beváltaniuk... Nézzük most ezeket a sorozatokat

2012_newcomers.jpg

ABC

The Neighbors - szeptember 26.

Egy buggyant szitkom a The Neighbors, amiben egy átlagosnak mondható család kiköltözik a Hidden Hills nevű zárt lakóparkba, ahol rájönnek, hogy a szomszédaik földönkívüliek, akik már 10 éve a Földön élnek, de most először találkoznak emberekkel. A főszereplő Weaverék már akkor elkezdenek gyanakodni, hogy valami nem stimmel, amikor rájönnek, hogy a szomszédoknak olyan nevük van, mint Larry Bird, Jackie Joyner-kersee meg Dick Butkus. Mondjuk az is árulkodó, hogy példának okáért a fülükön keresztül sírnak valami zöld trutyit, és a férfiak hordják ki a kis földönkívülieket. Szereplők: Jami Gertz, Lenny Venito, Isabella Cramp, Clara Mamet, Ian Patrick és Tim Jo.

Last Resort - szeptember 27.

A Colorado atom-tengeralattjáró megerősítés híján megtagadja a tűzparancsot, amit egy ellenséges, Pakisztáni célpont kilövésére kapott. A dolognak durva következménye van: ők maguk válnak célponttá. Menekülniük kell, és végül egy szigeten kötnek ki, ahol egyrészt megindul a letelepedés, másrészt azon megy a brainstorming, hogyan juthatnának haza, hogy tisztázhassák magukat. Szereplők: Scott Speedman, Autumn Reeser, Andre Braugher, Dichen Lachman, Jenny Cooper, Daniel Lissing és Daisy Betts.

666 Park Avenue - szeptember 30.

Laknátok olyan helyen, ahol a házinéni és -bácsi minden óhajotokat valóra váltja? És most nem csak meleg vízre, meg működő zárakra gondolok, hanem tényleg minden vágyatok valóra válna. Nem aggódnátok a számla miatt? Na hát a Doran házaspár (Vanessa Williams és Terry O'Quinn) által menedzsernek felvett Jane (Rachael Taylor) és Henry (Dave Annable) nyilván bátrabb nálam, mert ők kitartanak, és gondolom megpróbálnak szembe szállni a gonosszal a maguk, és a ház többi lakója érdekében. További szereplők: Robert Buckley, Erik Palladino, Mercedes Masöhn és Helena Mattson.

Nashville - október 10.

Adva vagyon két country sztár - az egyikük már lefelé zuhan (Connie Britton), a másikuk meg felfelé száguldana (Hayden Panettiere). Mondanom sem kell, hogy a két énekesnő ki nem állhatja egymást, így egyikük sem ujjong a boldogságtól, amikor kiderül, hogy együtt mennek turnézni... A dolgokat tovább bonyolítja, amikor feltűnik a képben egy addig még ismeretlen dalszerző. További szereplők: Eric Close, Charles Esten, Powers Boothe, Robert Wisdom, Jonathan Jackson, Clare Bowen és Sam Palladio.

Malibu Country - november 2.

Szeretem a countryt, de őszintén szólva talán a Malibu Country az általam legkevésbé várt újonc az idén. A szitkom főszereplője Reba McEntire Reba nevű karaktere (megint...), akit nagymenő country zenész férje megcsalt, és a nő mindenét elvesztve úgy dönt, hogy a családját átköltözteti Caliba, az egyetlen megmaradt ingatlanába. Itt aztán rég elsatnyult saját énekesi karrierjét elkezdi építgetni, igen, Malibuban country zenészként. Az egyetlen jó pont, hogy én Lily Tomlint nagyon imádtam régebben, és most ő játsza Lillie Mae-t, aki gondolom Reba anyukája. További szereplők: Sara Rue, Jai Rodriguez, Jeffrey Nordling, Piper Curda, Juliette Angelo és Justin Prentice.

CBS

Partners - szeptember 24.

Jaj. Szitkom két pasiról, akik partnerek. Mármint az üzletben. Egyébként meg gyerekkori barátok, és most plusz még lakótársak is. A poénhoz az alapot az szolgáltathatja, ha sikerül, hogy az egyikük meleg, a másik meg nem. Mindketten párkapcsolatban élnek egyébként, bár a hetero pasinak gondjai vannak a barátnőjével, de a helyett, hogy szakítana, inkább megkéri a kezét... Mi van?! Szereplők: David Krumholtz, Michael Urie, Sophia Bush, Brandon Routh és Nika Williams.

Vegas - szeptember 25.

Igazából a sorozatról három főbb adat van, amit érdemes tudni, és amik szerintem tökéletesen elegendőek ahhoz, hogy a pilot megnézésére rávegyenek akárkit:

  • a helyszín Las Vegas az 1960-as években,
  • a chicagoi gengsztert, aki át akarja venni a város feletti uralmat, Michael Chiklis alakítja,
  • vele szemben a törvényt egy öregedő cowboy képviseli: a sheriffet Dennis Quaid játsza.


Eyecandynek betették még Neo Trinityjét, Carrie-Anne Mosst is a sorozatba, akinek a kerületi ügyész helyettesének a szerepe jutott. Rajtuk kívül felbukkannak még: Jason O'Mara, James Russo, Michael Reilly Burke és Taylor Handley.

Elementary - szeptember 27.

Sherlock Holmes sorozat - egy kis csavarral. A zseniális nyomozó (Johnny Lee Miller) társa, doktor Watson ugyanis ezúttal egy hölgy, Joan (Lucy Liu). Ha nem próbálják meg őket összeboronálni, és nem butítják meg őket, akkor szerintem rendben leszünk. Még a tagline is, a maga egyszerűségében tetszik: New Holmes. New Watson. New York. A sorozatban szerepel még Aidan Quinn is.

Made in Jersey

Na hát sokat erről a sorozatról nem olvastam, de annyi azért biztos, hogy egy fiatal ügyvédnő lesz a középpontban, aki egy menő New York-i cégnél dolgozik, és a jobb egyetemeken tanult kollégáival úgy próbálja meg felvenni a versenyt, hogy az "utcán" szerzett tapasztalatait használja fel, él a józan paraszti eszével. Ezzel sikerül a főnöke figyelmét is magára irányítania. Szereplők: Janet Montgomery, Pablo Schreiber, Kyle MacLachlan, Stephanie March, Erin Cummings és Felix Solis.

NBC

Go On - augusztus 8.

Ryan King (Matthew Perry) felesége halála után visszatérne a munkához - sportriporter -, de a főnöke terápiára küldi. King egy önsegítő csoport gyűléseit kezdi el látogatni. A szitkom már augusztus 8-a óta megy az NBC-n, szóval aki kíváncsi rá, az könnyen belekukkanthat. Már akinek van hozzá kedve. Azért a plakátja aranyos... További szereplők: Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, Bill Cobbs, Tyler James Williams és John Cho

Animal Practice - augusztus 12.

A Go Onhoz hasonlóan az Animal Practice is már fut, szóval kedvcsinálóként annyit a sztoriról, hogy van egy zseniális állatorvos (Justin Kirk), aki természetesen imádja az állatokat, és nem mellesleg utálja a gazdáikat. Ha ez magában nem lenne alapja a poénoknak, akkor hozzá jön még, hogy a munkahelyén meghal a főnöke, és az állatkórházat a tulaj unokája örökli meg - a mi doktorunk ex-barátnője... További szereplők: Tyler Labine, Kym Whitley, Bobby Lee és JoAnna Garcia Swisher.

The New Normal - szeptember 10.

Egy sikeres Los Angeles-i, bocs Beverly Hills-i meleg pár gyereket szeretne. Kettejüknek együtt ez ugye nem nagyon fog menni, szükségük van külső segítségre. Ráakadnak Goldie-ra, aki elvállalja, hogy kihordja a gyermeküket. Így aztán a pasikhoz beköltözik Goldie, a lánya, és a maradi nagymamája. Szereplők: Georgia King, Justin Bartha, Andrew Rannells, Bebe Wood és Ellen Barkin.

Revolution - szeptember 17.

Na most egy nagyon csúnyát fogok mondani: képzeljétek el, hogy egy reggel felkeltek, és nincs áram. És nem csak úgy 1-2 órára, hanem soha többé! Így éldegéltek 15 évig, és máris a Revolution idején találjátok magatokat. Ekkor történik, hogy a milícia megöl egy férfit, akinek úgy néz ki, hogy valami köze lehetett az "áramszünethez". A férfi lánya az, aki útnak indul, hogy kinyomozza, mi is történt. A sorozatot Eric Kripke és J.J. Abrams jegyzi. Szereplők: Billy Burke, Tracy Spiridakos, David Lyons, Giancarlo Esposito, Daniella Alonso, Tim Guinee, Elizabeth Mitchell, Shane Callahan JD Pardo és Maria Howell.

Guys with Kids - szeptember 26.

Három harmincas kispapa a főszereplő, akik lélekben még maguk is gyerekek, és szeretnék, ha ez így is maradna. Persze az új helyzet (a gyerekek) változásokat okoznak az életükben, mindannyiuknak másmilyet, amin ők próbálnak keresztülvergődni, a maguk sajátos módján. Szereplők: Anthony Anderson, Tempestt Bledsoe, Jesse Bradford, Erinn Hayes, Zach Cregger és Jamie-Lynn Sigler.

Chicago Fire

A sorozat történetéről az IMDb is csak annyit ír, hogy "The story of firefighters is Chicago", amit a cím és egyetlen promó kép alapján bárki kitalálhatott magától is. A nagy chicagoi tűzoltásban annyi extra lehet a többi hasonló sorozathoz képest, hogy itt több a nő. És ha megnézzük, hogy a "jópasik" vannak előtérbe tolva, akkor lesz itt összegabalyodás dögivel. Ha nem, akkor meg ötletem sincs, hogy mitől lesz ez más, különb. Talán a executive producer Dick Wolftól. Szereplők: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, Eamonn Walker, David Eigenberg, Charlie Barnett és Teri Reeves.

FOX

Ben and Kate - szeptember 25.

Fél órás szitkom egy fura családról, ami egy tűz-víz testvérpár, és az egyikük kislánya körül forog. Szereplők: Nat Faxon, Dakota Johnson, Lucy Punch, Echo Kellum és Maggie Elizabeth Jones.

The Mindy Project - szeptember 25.

Mindy, a főszereplőnk eléggé ellentmondásos. Egyrészt zseniális szülész-nőgyógyász, másrészt viszont a magánélete olyan, mint egy főiskolásé. Az lenne a feladat, hogy Mindy életének ezt a részét gatyába rázza. Szereplők: Mindy Kaling, Chris Messina, Ed Weeks, Zoe Jarmon és Dana Delorenzo.

The Mob Doctor

Egy fiatal nőnek, aki szívsebészként Chicago egyik legjobb kórházában dolgozik, mondhatni sínen van a karrierje. Van azonban a mi doktorunknak egy testvére, aki tartozik a maffiának, és ezt úgy próbálja a család törleszteni, hogy a nő beáll hozzájuk orvosnak. Nappal továbbra is a kórházban dolgozik a doki, esténként viszont végzi a piszkos munkát. Mondjuk azt nem tudom, hogy a maffia miért lenne annyira hülye, hogy izgalmas közelségbe engedjen az ügyeihez egy kívülállót, ha meg nem így történik, akkor ugyan miért néznénk a sorozatot, de majd kiderül. Szereplők: Jordana Spiro, Zach Gilford, Zeljko Ivanek, William Forsíthe, James Carpinello, Jaime Lee Kirchner és Jesse Lee Soffer.

The Following

Elég rémes opciót dob be a köztudatba a The Following: mi lenne, ha egy megszökött sorozatgyilkos valamilyen úton-módon az Államokban "tevékenykedő" mintegy 300 kollégát maga mellé tudná állítani, hogy véd- és dacszövetséget kötve együtt munkálkodnának tovább? Amikor ez megtörténik, az FBI gyorsan összedob egy spéci kis csapatot a szakemberek levadászására. Segítségként visszahívják azt a visszavonult ügynököt, aki 9 éve elkapta a Mastermindot. Szereplők: Kevin Bacon, James Purefoy, Shawn Ashmore, Natalie Zea, Jeananne Goossen és Nico Tortorella.

CW

Arrow - október 10.

A CW szeret a képregényhősökkel játszani, így most előkapja a Zöld Íjász alakját. A főszereplő Oliver Queen élete meglepően hasonlítani fog Bruce Wayne sztorijához: mocskosul gazdag playboy, aki megjátssza, hogy őt mennyire nem érdekli semmi a csajozáson és a pénzszóráson kívül, éjszakánként viszont álruhát ölt, és megmenti a világot. Vagy legalábbis próbálja. Szereplők: Stephen Amell, Katie Cassidy, Willa Holland, Paul Blackthorne és David Ramsey.

Beauty & the Beast - október 11.

A szépség és a szörnyeteg kapott már mostanában egy feldolgozást az egyik Olsen lánnyal, Alex Pettyferrel és Vanessa Hudgenssel a főbb szerepekben, ez a mostani viszont kicsit felnőttesebb irányban próbálja eladni magát. Próbálja. Szóval! Kristin Kreuk egy nyomozónőt alakít (itt veszítettek el, azt hiszem), aki kiskorában végignézte, ahogyan az anyját megölik. Ő csak azért maradhatott életben, mert valaki kimentette. A nő egy aktív nyomozás során botlik bele ebbe a valakibe, aki mostanra egy jóképű orvos lett. És nem mellesleg hivatalosan már meghalt Afganisztánban... A pasi azért bujkál, mert ha dühbe gurul, akkor előjön belőle Hyde, akit képtelen kontrollálni. Ennek ellenére ők ketten együtt nyomoznak. Hurrá. Szereplők: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nicole Gale Anderson, Austin Basis, Brian White, Nina Lisandrello és Max Brown.

Emily Owens M.D. - október 23.

A főszereplőnk egy fiatal orvosnő, aki új munkahelyén azt veszi észre, hogy mintha vissza került volna a középiskolába. A feladatok "kicsit" mások ugyan, de a környezet a klikkesedéssel tulajdonképpen ugyan az. Hogy ez most jó-e vagy rossz, azt nem tudnám megmondani. A plakát szerintem nagyon aranyos a pillangókkal Emily hasában, de hogy hogyan lesz ebből a sorozatból dráma... Szereplők: Mamie Gummer, Justin Hartley, Michael Rady, Aja Naomi King, Necar Zadegan és Kelly McCreary.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr184772585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása