Beleszeretett Budapestbe a Universal Channel sztárja
2012. június 27. írta: Szilvásgombóc

Beleszeretett Budapestbe a Universal Channel sztárja

Sarah Shahi kisfiával és édesanyjával járt Magyarországon

Egy perc alatt ejtette rabul fővárosunk a Universal Channel sztárját, Sarah Shahit. A Békét bíró című sorozat főszereplője három éves kisfiával és édesanyjával érkezett Budapestre és a munka mellett egy kis pihenésre is jutott ideje.

A Békét bíró 2011-ben bemutatott első évada után a Universal Channel május 4-től sugározza a jogi dráma második szériáját. A hazánkban is egyre nagyobb sikernek örvendő sorozat Kate Reed-je, azaz Sarah Shahi a Monte Carlo-i Filmfesztiválról érkezett Budapestre. A magyar főváros egy pillanat alatt rabul ejtette a gyönyörű színésznőt.

sarah_shahi_1.JPG

Ahogy leszállt a gép, volt valami a levegőben, azonnal otthon éreztem magam. Barátságos a város légköre, hívogató és sokkal több, mint amire számítottam. Budapest gyönyörű, a kultúra gazdag és szórakoztató, az emberek pedig dinamikusak. Egy pillanat alatt beleszerettem a városba.” – árulta el Sarah Shahi, aki erre a hosszú útra sem akart elszakadni családjától. A színésznő kisfiával és édesanyjával érkezett hozzánk.

„Dolgozó anyaként nagyon fontos, hogy támogatást és segítséget kapj, legyen szó a családról, a barátaidról vagy esetleg fizetett segítségről, bébiszitterről. Egyik nő sem született szuperhősnek, hiába is próbálunk azok lenni olykor. Ami a legfontosabb, hogy mindig szakíts időt arra, hogy magaddal foglalkozz egy kicsit és feltöltődj. Bevallom, ez nekem nem mindig megy.” – vallotta be a Békét bíró főszereplője, aki a budapesti promóciós útján nyolc ország újságíróinak mesélt a Universal Channel-en futó sorozatáról és magánéletéről. Sarah azt nem árulta el, hogy mi volt a legvadabb dolog, amit életében megtett, de szívesen búvárkodna cápákkal vagy próbálná ki az ejtőernyőzést, és családjával visszatérne pihenni Budapestre.

Addig is, amíg Sarah újra hazánkba utazik, bárki találkozhat vele a Universal Channel-en!

Békét bíró – 2. évad csak a Universal Channel műsorán
péntekenként 21.20-kor

Békét bíró (Fairly Legal)
A jogrendszer rugalmatlanságában csalódott egykori ügyvédnő, Kate Reed mediátorként segíti ügyfeleinek peren kívüli megegyezését. Jócskán megnehezíti dolgát ex-férje, aki San Francisco helyettes kerületi ügyésze, valamint vele egykorú „gonosz mostohaanyja” is, aki Kate apjának ügyvédi irodáját vezeti. Az amerikai sikersorozat második évadának epizódjait az amerikai premier után pár héttel, május elején tűzte műsorára a Universal Channel.

sarah_shahi_14.JPG

A hírrel kapcsolatos további képekkel hamarosan a Facebook-on is találkozhattok.

Hír forrása: Red Lemon

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr494613896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása